Rekao bih da bi bilo i brže, i jeftinije (ne treba grijati)...

Nisam otkrio... Al mislim da nije u grijaču ni senzoru.. Jer da ne bi bilo dobro prekidao bi grijanje extrudera i guranje filamenta... to mi se događalo kad sam jednom skidao cijeli extruder , pa se grijač malo otpustio i nije bio dobro zategnut, kasnije sam to zategnuo i stavio u rupu senzora onu pastu za provođenje topline. Sad je ok i više ne prekida.riba je napisao/la:Si otkrio zašto ide slabije? Meni je krenulo sve slabije i sad samo krene pa se začepi. Imam osjećaj da ne valja ili grijač ili senzor temperature u glavi.
Odradio bih ti to drage volje, ali mi je glodalica već dulje vrijeme rastavljena...grujo je napisao/la:Pero za sad bi za probu odradio na 3D printeru a kasnije bi vidio , dobio sam od jedog prijatelja solidnu cjenu ali ej u guzvi pa bi rado vidio i s nekim drugim ko moze da mi to odradi i naravno cjenu da vidim dali je prihvatljiva prije svega .
No sikiriki Pero , imam ja cnc glodalicu , medjutim znam zasto trenutno zelim od plastike , kasnije kad sve ispitam cu odluciti ili jedno ili drugo , ipak s cnc glodalicom imam nekih limita a s 3d njih nema na ovom dizajnu , ne znaci da se ne moze odraditi i s aluminijem ali kako sam rekao za pocetak 3D pa cemo viditi .Pero je napisao/la:Odradio bih ti to drage volje, ali mi je glodalica već dulje vrijeme rastavljena...grujo je napisao/la:Pero za sad bi za probu odradio na 3D printeru a kasnije bi vidio , dobio sam od jedog prijatelja solidnu cjenu ali ej u guzvi pa bi rado vidio i s nekim drugim ko moze da mi to odradi i naravno cjenu da vidim dali je prihvatljiva prije svega .
Nikako da nađem dovoljno vremena da je instaliram u radioni...
Računam da bi ti bilo puno jeftinije i jednostavnije to odraditi na CNC glodalici, da ne spominjem da je aluminij ipak malo čvršći od te plastike.