Sly je napisao/la:discover je napisao/la:
i ovakva, ista priča kao i gore
mislio sam ja uzet ovu crnu zato nisam stavio sliku kad sam stavljao od srebrne, al sam odustao...
ak i čovo nije prodao dosad ... nisam provjeravao
Koja je to dimenzija rame 20" ili?
Koja je cijena?
Samo rama ili i vilaica i neki drugi djelovi?
Zainteresiran sam, ako je cijena OK
hehe valjda je proljeće na vidiku kad vas se toliko javlja (većinom na pp)
pa onda da ne prepričavam stalno isto:
veličina je 20" ili 21" ne sjecam se tocno moracu se zaletit do tog frajera ponovo provjerit jel ih vec prodao
u prodaji je bila samo rama s shockom s tim da je ak se ne varam na obje bio vilični ležaj,
a na jednoj je falio dropout
cijene su na naljepnici s cijenom bile prebrutalne ak se ne varam 3800 za srebrnu i 4300 za crnu cca sori ak sam krivo zapamtio, onda mi je čovac rekao kak to ide za keš jeftinije.
srebrna bi bila oko 2 i pol a crna oko 3, vjerojatno se treba i cjenkat malo
ono sto ja znam o tim ramama da su od 2006 visile u dućanu dok nisu došle na neku foru kod tog lika (kompenzacija?)
fora je da i s popustom mi se čini da je to prilično skupo za neš iz 2006 jer neznam u kakvom stanju su shockovi, a to baš ni nemreš znati dok se bajk ne složi
na srebrnoj je neki bezvezni no name shock a na crnoj manitou swinger spv lrs
oba imaju dosta velik ETE i danas je takve teško nabavit, a servis je cca 100 euraca potencijalno dodatnog troška tak da sam ja odustao iako sam se ložio na crnu...
možda bi frajer dao još neki popust da mu netko uzme obje al ja nisam imao te love i živaca jer da se naći i povoljnijih full-suspension rama
nažalost zagubio sam broj tulifona od njega pa ak je netko od vas baš jako zapeo morat ću ić k njemu provjerit stanje