bmwcabrio je napisao/la:quote="Gec"]
gec,imaš dobro opremljenu radionu,ti bi mogao apsolutno završiti auto sa pripremljenim dijelovima.
atest je stvar vlasnika,isto kao kada ti ugrade plin u auto...na atest ide vlasnik,naravno ako te vrate onda je odgovoran majstor...
nije problem, odradim to sa lijevom rukom, no to bih mogao raditi izvan radnog vremena, jedino ako ne bude posla a i pitanje je kod mene već motivacije, po horoskopu sam Bik...teško se pokrenem, ali kad krenem onda ne stajem
bmwcabrio je napisao/la:quote="Gec"]
gec,imaš dobro opremljenu radionu,ti bi mogao apsolutno završiti auto sa pripremljenim dijelovima.
atest je stvar vlasnika,isto kao kada ti ugrade plin u auto...na atest ide vlasnik,naravno ako te vrate onda je odgovoran majstor...
nije problem, odradim to sa lijevom rukom, no to bih mogao raditi izvan radnog vremena, jedino ako ne bude posla a i pitanje je kod mene već motivacije, po horoskopu sam Bik...teško se pokrenem, ali kad krenem onda ne stajem
valjda ćeš se pokrenuti da meni izrežeš ploču
ja sam isto bik po horoskopu ali motivacija trenutno nije problem,trenutno su problem financije,ali riješit će se.....
e,daj reci kada je "kutija" slobodna da isprobamo u peugeotu,registriral sam ga jučer.....
možda mi baterije neće biti potrebne,bar ne tako puno
bmwcabrio je napisao/la:
valjda ćeš se pokrenuti da meni izrežeš ploču
ja sam isto bik po horoskopu ali motivacija trenutno nije problem,trenutno su problem financije,ali riješit će se.....
e,daj reci kada je "kutija" slobodna da isprobamo u peugeotu,registriral sam ga jučer.....
možda mi baterije neće biti potrebne,bar ne tako puno
Dr.Doktor je napisao/la:.....pravi auti su teški barem tonu i pol i ne radi ih peugeot
-Moj Peugeot je preko 1400 Kg ...
... ženske vole takve aute , sve od 206-ice na više , a znate mene ... "žene su uvijek u pravu"
-Ako stvarno stavite onog "stokilaša" Končara u taj lijepi auto , stari Emil
Peugeot će se okrenuti u grobu ...
... čak će i seizmografi u Parizu to zabilježiti
Dr.Doktor je napisao/la:.....pravi auti su teški barem tonu i pol i ne radi ih peugeot
... ženske vole takve aute , sve od 206-ice na više , a znate mene ... "žene su uvijek u pravu"
Mislim da bi se stari Emil prije okrenuo u grobu da u 106-ticu staviš onaj mlinac za kavu
naravno da ih vole,to su ženski auti
onaj "stokilaš" je upola lakši od onog ottovog špareta i nekoliko puta bolji po svemu
može se Emil okretati koliko hoće ali taj autić će pokretati Rade !
što se ženskih tiče ,one ti vole točno ono u što ih uspiješ ubijedit, samo moraš mljeti, kada skužiš da si glup sam sebi onda je to to