na što točno misliš?Pero je napisao/la:@123456 - gledam ovaj tvoj oscilogram i ne mogu vjerovati da ti Vpp ispada tu najmanji...
to je radi acs strujnog senzora, odnosno načina mjerenja struje..
0A je njemu 2.5V
Kad smo kod dimera , ovakav koristim za običan usisavač koji sam ugradio na CNC i radi perfektno http://www.ebay.com/itm/220v-AC-2000w-S ... SwpDdVXc27Pero je napisao/la:@123456 - najvjerojatnije motor neće izgoriti, jednostavno zato ča se kod takvih uređaja montira kolektorski motor sa serijskom uzbudom.
BTW, probaj poluvalno ispravljenom sinusoidom napajati jednofazni kavezni motor...
Dimmer kolektorskom motoru ne smeta ako je pravilno dimenzioniran za svoju namjenu (min 150%)...
Primjer: raznorazni usisivači itd...
Osnovna razlika je baš u tome što je za razliku od kopna na brodovima izvor energije blizu potrošaču iste.
papicdu1 je napisao/la:jbnti, kako budem luster napravio?
Na više načina se može prekidati faza. Ovaj motor sušila za kosu radi s jednostavnim poluvalnim ispravljačem.lisicakm je napisao/la:Kad smo kod dimera , ovakav koristim za običan usisavač koji sam ugradio na CNC i radi perfektno http://www.ebay.com/itm/220v-AC-2000w-S ... SwpDdVXc27Pero je napisao/la:@123456 - najvjerojatnije motor neće izgoriti, jednostavno zato ča se kod takvih uređaja montira kolektorski motor sa serijskom uzbudom.
BTW, probaj poluvalno ispravljenom sinusoidom napajati jednofazni kavezni motor...
Dimmer kolektorskom motoru ne smeta ako je pravilno dimenzioniran za svoju namjenu (min 150%)...
Primjer: raznorazni usisivači itd...
Osnovna razlika je baš u tome što je za razliku od kopna na brodovima izvor energije blizu potrošaču iste.
Nisam mislio da će to za te novce uopće funkcionirat. Probao sam i radi !
...ne bi li se na ovoj temi trebalo pisati o ovome? Ili neka netko promijeni naziv teme.Brankovski je napisao/la:Molim preporuku za navedeni inverter.
Neki kvalitetni a da nije 1000€
hvala
Pa to je već odavno riješeno.sanjinr je napisao/la:Nego, ako su se strasti smirile...![]()
...ne bi li se na ovoj temi trebalo pisati o ovome? Ili neka netko promijeni naziv teme.Brankovski je napisao/la:Molim preporuku za navedeni inverter.
Neki kvalitetni a da nije 1000€
hvala