je reket,ali opet kad pogledas bar kaj se tiče auspuha kuda bi vodilo da svaki stavi šuplju cijev i smrdi ,grmi okolo.Preslo je u nakaradu kad moras homologirati auspuh koji ima homologaciju za cijelu eu.Kaj se tice Rimca,taj se ćeše di ga svrbizega je napisao/la:Jos jedan reket... iako vecinom ima smisla, no s vremenom je ta homologacija narasla i pretvorila se u barijeru, najvise o tome prica Rimac kako mu je bilo u pocetku...
Pravila za atest
Pricao sam s ekipom u CVH o tome kad sam atestirao Punta, pa su rekli da ne mozes vjerovati sto bi sve ljudi htjeli atestirati kad bi bilo lezernije.zega je napisao/la:Jos jedan reket... iako vecinom ima smisla, no s vremenom je ta homologacija narasla i pretvorila se u barijeru, najvise o tome prica Rimac kako mu je bilo u pocetku...
Mozemo se sloziti da nikome od drugih sudionika u prometu nije u interesu da se po cesti vozi poluispravna krama.
Pozdrav, zanima me najbitnije pitanje. A gdje se ide na atest? Koja ustanova, grad? Kakve papire treba pripremiti. Gdjekad se dobiju, popune? Kome se treba javiti. 
Vozilo se dovozi na prikolici?
Znamo svi da je u ovoj državi najteža birokracija. Lako vozilo napraviti ali papire riješiti huh...
Ja se hvatam moto konverzije 10kw bldc, 10-15kw baterija, lančani prijenos. 60280 baterije njih jedno 60-80 kom, 72V system.

Znamo svi da je u ovoj državi najteža birokracija. Lako vozilo napraviti ali papire riješiti huh...
Ja se hvatam moto konverzije 10kw bldc, 10-15kw baterija, lančani prijenos. 60280 baterije njih jedno 60-80 kom, 72V system.
Upravo ovo je tema pravila za atest.oseloth je napisao/la:Pozdrav, zanima me najbitnije pitanje. A gdje se ide na atest? Koja ustanova, grad? Kakve papire treba pripremiti. Gdjekad se dobiju, popune? Kome se treba javiti.
Pročitaj ovu temu od početka:
http://e-vozila.com/forum/viewtopic.php ... sc&start=0
i onda pitaj što ti još nije jasno.
Jesam. Pročitao sam to. Ali to su više natuknice članova. Imali gdje konkretnih pravila od samog CVH?
Za početak u kojim ustanovama se može atest napraviti?
Postoji li neki popis?
Pa da počnem od tamo. Ne mislim praviti konverziju pa doći na neki od mjesta gdje može ispasti da mi pola stvari nije dobro. Bolje sve znati unaprijed.

Postoji li neki popis?
Pa da počnem od tamo. Ne mislim praviti konverziju pa doći na neki od mjesta gdje može ispasti da mi pola stvari nije dobro. Bolje sve znati unaprijed.
U vrijeme kada sam radio svoju preradu 2014.g. nije postojao neki sluzbeni manual sa tocnim uputama - zato smo pisali svoje komentare oko toga sto treba.oseloth je napisao/la:Jesam. Pročitao sam to. Ali to su više natuknice članova. Imali gdje konkretnih pravila od samog CVH?
Postoji li neki popis?
Nazovi CVH u Velikoj Gorici da te spoje (ili daju direktan broj/email) osobe zaduzene za elektro prerade, pa pitaj - mozda se nesto promijenilo.
Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio.Cose je napisao/la:U vrijeme kada sam radio svoju preradu 2014.g. nije postojao neki sluzbeni manual sa tocnim uputama - zato smo pisali svoje komentare oko toga sto treba.oseloth je napisao/la:Jesam. Pročitao sam to. Ali to su više natuknice članova. Imali gdje konkretnih pravila od samog CVH?
Postoji li neki popis?
Nazovi CVH u Velikoj Gorici da te spoje (ili daju direktan broj/email) osobe zaduzene za elektro prerade, pa pitaj - mozda se nesto promijenilo.
ZEN je napisao/la:Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio.Cose je napisao/la:U vrijeme kada sam radio svoju preradu 2014.g. nije postojao neki sluzbeni manual sa tocnim uputama - zato smo pisali svoje komentare oko toga sto treba.oseloth je napisao/la:Jesam. Pročitao sam to. Ali to su više natuknice članova. Imali gdje konkretnih pravila od samog CVH?
Postoji li neki popis?
Ahahaha. Klasika. Tko je vidio mail tipkati.