Sada imam originalne CST tyres 2.1, pa mislim da neću imati razlike što se tiče udobnosti u odnosu na 2.0...
Creatin, tnx, bitno mi je da se neće potrošiti za 1000 km asfalta

Ma imao sam zračnice i sa onom slinom, ... to pali kada se radi o malim predmetima (komadićki stakla, špranje i sl.) a ne drži vodu na većim oštećenjima tipa staklo, čaval i sl. ... s tim tzv. "slime" zračnicama sam se vozio par mjeseci, ... i puče. A imao sam i kevlar.discover je napisao/la:po meni rjesenje su foss zracnice
Ne pričam ja o slime zračnicama nego o foss zračnicama od termoplastikePiko je napisao/la:Ma imao sam zračnice i sa onom slinom, ... to pali kada se radi o malim predmetima (komadićki stakla, špranje i sl.) a ne drži vodu na većim oštećenjima tipa staklo, čaval i sl. ... s tim tzv. "slime" zračnicama sam se vozio par mjeseci, ... i puče. A imao sam i kevlar.discover je napisao/la:po meni rjesenje su foss zracnice
Jedno je marketing ... a drugo stvarnost ... Serenity je jedino teško montirat ... no to radiš ionako samo jednom, pa poslije mijenjaš samo vanjsku gumu kad se istroši, uložak bi treabo trajati... a paše bilo koja 1.5" vanjska guma....
Znam, .... ali čak ni takva zračnica koja košta cca 150-200 kn, nije "bulletproof", ...i što se desi kada izvadiš čavao ... evo citat sa road.ccdiscover je napisao/la: Ne pričam ja o slime zračnicama nego o foss zračnicama od termoplastike
A dobri stari Murphey kaže da će meni koji radim cca 10000 km godišnje na e-Koni to zviznut za par mjeseci.... kad pada kiša ... i to na pola puta između kuće i posla (znači opet cca 10 km guranja).Foss tubes claim high puncture resistance because they’re made from a highly polymerized un-vulcanized rubber composite, which is special because if punctured the tube material forms an air-tight seal around the thorn, nail or puncture intent sliver of glass, retarding the speed of the leaking air. This means that you won’t know you’ve punctured as long as the offending item is still in the tyre, or at worst it will go down incredibly slowly, allowing you to get home.