CNC

Pametni radni strojevi
Mrax

Post Postao/la Mrax »

Trebam hitno nekoga tko ima cnc za precizno rezanje stiropora žicom.
Radi se o natpisu za interijer frizerskog salona.
Imam AI file, dxf , i 3d sliku kako treba izgledati.
dokument je napravljen na radnoj povrsini / dokumentu/ dimenzija 500 x 300 mm dok je sam logotip zakljucan na dimenzijama W= 460 mm x H= 255 mm i tocno je centriran i po W i po H.

Ako je netko zainteresiran poslati ponudu neka mi se javi privatnom porukom i poslat ću mu dokumente da može procjeniti iznos.

HITNO
pkristo
Kontakt:

3D printer EV

Post Postao/la pkristo »

Ovo je već fora. Imaš 3D printer, naručiš planove za par stotina dolara i nakon nekoliko tjedana ili mjeseci (i još par stotina dolara za materijal) imaš (skoro) gotov električni eutomobil: https://autos.yahoo.com/news/local-moto ... 10248.html
peco

Post Postao/la peco »

Pitanje za cnc majstore, ima li u Hrvatskoj cnc koji može napraviti okvir za naočale od drveta? Radilo bi se o većoj narudžbi, pa ako neko zna...
Mrax

Post Postao/la Mrax »

A kud baš sada prodadoh rolanda. :shock:
gruja
Kontakt:

Post Postao/la gruja »

Peco , moze ti to napraviti svaki 4 ili 5 osni cnc , naravno pitanje je brzine i kolicine , o kojoj se kolicini radi , mozda ti mogu nesto preporuciti?
grujo

Post Postao/la grujo »

https://www.youtube.com/watch?v=Jr1iEoeKRSA

Nakon skoro godinu dana rada , ucenja , rada ponovo , danas sam napokon probao moju novi cnc stroj , pick and place masina za slaganje smd komponenti , doduse malo su motori slabiji pa ce kapacitet biti ensto manji od planiranog , ali sa vremenom ce dobiti bolje motore .

Sada je kapacitet oko 650 do 700 komponenti na sat ( prema ovoj brzini koju sam danas imao , svakih 5 sekundi jedna komponenta )
Odgovori

Natrag na “Ostali roboti i radni strojevi”