E-Yugo
Punto iz AMSS je trenutno na atestu, imaju problem sa pregrevanjem motora i kontrolera, vraceni su par puta, pa sam im uradio merenje i upozorenja za pregrevanje, nemam jos informaciju da li su prosli.
Moj drugi Yugo se sprema ovih dana, bio je vec u laboratoriji na Masinskom fakultetu na pregledu ( sin mi je tu na master studijama ) , bili su dosta zadovoljni, jos neki finalni radovi, ali nemam dovoljno vremena. Nadam se da ce u narednih mesec dana biti gotovo.
Ovi ostali jos nisu poceli pregled.
Moj drugi Yugo se sprema ovih dana, bio je vec u laboratoriji na Masinskom fakultetu na pregledu ( sin mi je tu na master studijama ) , bili su dosta zadovoljni, jos neki finalni radovi, ali nemam dovoljno vremena. Nadam se da ce u narednih mesec dana biti gotovo.
Ovi ostali jos nisu poceli pregled.
Postavicu slike kada ga dovrsim, jos imam par dilema o razmestaju, ali uskoro ce to biti zavrseno. Trenutno se zavrsava instrument tabla (povezivanje signalnih lampica i pokazivaca nivoa goriva, kao i postavljanje hall senzora na kilometar sat). Kutija za baterije, pozadi, iza grede. Spustena 15 cm ispod nivoa poda, tako da ostaje gepek, ali podignut pod desetak cm. Tu staje 20-22 kom. Winston 100Ah. Sa 20 komada, masa pozadi je 340kg. dok je ukupna masa sa 32 celije 820kg (mereno na lokalnom otpadu).xenon je napisao/la:Imas li mozda neku sliku od tog drugog yuga?
Koliko te je do sada izasla prepravka za njega?
Cenu je tesko odrediti, ali da se proceniti: 32celije, Koncar od pumpe, novi Kelly 120v/400A, Indos kontaktor, pedala od zappy-a, vakum od centralne brave, elektronika u samogradnji, i naravno Yugo, placen prosle godine 400E.
Pozdrav drustvo, malo sam resio da posle dve godine skinem prasinu i paucinu i probam malo da pokrenem stvari sa mrtve tacke, a mrtve su baterije
vidim da se dosta pominju moduli od Nissan Leaf dal je izvodljivo to nabaviti. Jos jednom pozdrav za sve i drago mi je da ste svi na okupu i da ste bas aktivni za razliku od nas.
-
riba