Upravo tako. Izdrzljivost > domet >sve ostalo. Jebes ljepotana koji nemoze odraditi svoju osnovnu funkciju, a to je da te doeplja tamo gdje trebas doci.
Po mom misljenju, za rekreaciju (bar po sumi), je najbolji ozbiljan pedelec. Kao Levo ili Spitzing, al ne nuzno tako skup. Haibike skroz ok. Jos ako je blato ili snijeg, genijalan gust. S obicnim se ne bi pomaknuo, a s jacim se bas i ne rekreiras. I tu se razilaze dva e-bajk svijeta; bajkovi za rekreaciju i svakodnevne potrebe. Ja bi najradje imao nesto kao ovo sta i imam za svakodnevne potrebe i spomenuti pedelec za divljanja. I naravno, uvijek moras imati i posteni obicnjak. I jos po mogucnosti Grey(p)borg kad zelim zanemariti sav razum ili ici negdje ful daleko
stjepan je napisao/la:Upravo tako. Izdrzljivost > domet >sve ostalo. Jebes ljepotana koji nemoze odraditi svoju osnovnu funkciju, a to je da te doeplja tamo gdje trebas doci.
Jebeš ljepotana kojeg si nemožeš priuštiti. Svi samo viču naj...naj...naj..., ali to naj je jako skupo i velika većina ljudi si to naprosto ne žele priuštiti. A znate li koji odgovor imaju za to, za te novce si mogu kupiti rabljeni auto, što stvarno i stoji.
Meni nije problem napraviti bateriju koja će imati domet 500km i da se vozim 60km/h kad mi nije potrebno. Zašto da lupam novce bespotrebno. Točno sam izračunao koliko mi treba i to je to.
Prije bih rekao da je rookie mistake to što se krivo postavila na bajku u zavoju ili/i krivo ocjenila zavoj/apex pa radi toga produžila, naknadno stiskanje gasa je samo dodatni zaj... Greyp će bolje ležati nekome tko je naučen na motor nego na bicikl. A ove cure očito nisu puno vozile Greyp prije pa će biti zanimljivo vidjeti kako će napredovati kroz "serijal", jer kolko vidim, ne koriste ni schlumpf tokom vožnje i ubrzavanja.
Da, ali ako se utrkujes, valjda ces iskoristiti sav potencijal vozila. Meni se ideja utrke sa Greyp/borgovima svidja vec godinama i zanimljivo je vidjeti da su isli tako nesto organizirati, makar u ovom nekom neozbiljnom obliku. Ali bilo bi genijalno vidjeti te bajkove kako skacu po nekim tehnickim xc stazama, proklizavaju po blatu i da ih voze ljudi koji ih stvarno poznaju i imaju osjecaja, tako nesto; https://m.youtube.com/watch?v=jbM5YgAys80