Rimac Greyp

Električni bicikli, trocikli, četverocikli
Vlat_kr

Post Postao/la Vlat_kr »

Hemza je napisao/la:Ja za rekreaciju uvijek koristim običan bajk jer mi se neda stalno razmišljati koliko struje još imam u bateriji :)
Zato slozi bajk za kojeg neces trebati razmisljati kolko jos ima struje u bateriji ;) 8)
stjepan

Post Postao/la stjepan »

Upravo tako. Izdrzljivost > domet >sve ostalo. Jebes ljepotana koji nemoze odraditi svoju osnovnu funkciju, a to je da te doeplja tamo gdje trebas doci.
BB

Post Postao/la BB »

Hemza je napisao/la:Ja za rekreaciju uvijek koristim običan bajk jer mi se neda stalno razmišljati koliko struje još imam u bateriji :)
pokažem ja komšiji svoj E bicikl. On proba, osmijeh mu se razvuče preko lica, pa šeretski upita: Jel ti ovo zoveš rekreacijom? :smijeh:
Apex

Post Postao/la Apex »

Po mom misljenju, za rekreaciju (bar po sumi), je najbolji ozbiljan pedelec. Kao Levo ili Spitzing, al ne nuzno tako skup. Haibike skroz ok. Jos ako je blato ili snijeg, genijalan gust. S obicnim se ne bi pomaknuo, a s jacim se bas i ne rekreiras. I tu se razilaze dva e-bajk svijeta; bajkovi za rekreaciju i svakodnevne potrebe. Ja bi najradje imao nesto kao ovo sta i imam za svakodnevne potrebe i spomenuti pedelec za divljanja. I naravno, uvijek moras imati i posteni obicnjak. I jos po mogucnosti Grey(p)borg kad zelim zanemariti sav razum ili ici negdje ful daleko :)
Hemza

Post Postao/la Hemza »

stjepan je napisao/la:Upravo tako. Izdrzljivost > domet >sve ostalo. Jebes ljepotana koji nemoze odraditi svoju osnovnu funkciju, a to je da te doeplja tamo gdje trebas doci.
Jebeš ljepotana kojeg si nemožeš priuštiti. Svi samo viču naj...naj...naj..., ali to naj je jako skupo i velika većina ljudi si to naprosto ne žele priuštiti. A znate li koji odgovor imaju za to, za te novce si mogu kupiti rabljeni auto, što stvarno i stoji.
Meni nije problem napraviti bateriju koja će imati domet 500km i da se vozim 60km/h kad mi nije potrebno. Zašto da lupam novce bespotrebno. Točno sam izračunao koliko mi treba i to je to. ;)
žarulja

Post Postao/la žarulja »

creatin

Post Postao/la creatin »

Tocno vidis rookie mistake voznje el. bike-a, nebi pala da nakon sto je otisla u travu nije okinula (vjerojatno slucajno) gascinu :)
Apex

Post Postao/la Apex »

Prije bih rekao da je rookie mistake to što se krivo postavila na bajku u zavoju ili/i krivo ocjenila zavoj/apex pa radi toga produžila, naknadno stiskanje gasa je samo dodatni zaj... Greyp će bolje ležati nekome tko je naučen na motor nego na bicikl. A ove cure očito nisu puno vozile Greyp prije pa će biti zanimljivo vidjeti kako će napredovati kroz "serijal", jer kolko vidim, ne koriste ni schlumpf tokom vožnje i ubrzavanja.
creatin

Post Postao/la creatin »

Mali broj ljudi nakon sto otkriju gas na el. bike-u nastavi pedalirati :) tako i one :)
Apex

Post Postao/la Apex »

Da, ali ako se utrkujes, valjda ces iskoristiti sav potencijal vozila. Meni se ideja utrke sa Greyp/borgovima svidja vec godinama i zanimljivo je vidjeti da su isli tako nesto organizirati, makar u ovom nekom neozbiljnom obliku. Ali bilo bi genijalno vidjeti te bajkove kako skacu po nekim tehnickim xc stazama, proklizavaju po blatu i da ih voze ljudi koji ih stvarno poznaju i imaju osjecaja, tako nesto;
https://m.youtube.com/watch?v=jbM5YgAys80
Apex

Post Postao/la Apex »

Evo, već im ide bolje, 2. dio: https://www.youtube.com/watch?v=n7kSYQ9KnDY
BuBi_zgb
Kontakt:

Post Postao/la BuBi_zgb »

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5pbVb2FHpxM" frameborder="0"></iframe>
tomislav
Kontakt:

Post Postao/la tomislav »

vješto je izbjegao odgovor o pogonu bez pedaliranja...
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Osim bicikla i kupci trebaju biti iz druge galaksije da mogu izdvojiti 9000EUR
lisicakm

Post Postao/la lisicakm »

ogi je napisao/la:Osim bicikla i kupci trebaju biti iz druge galaksije da mogu izdvojiti 9000EUR
Valjda očito, ako ide prodaja netko može toliko izdvojiti .. Tko voli nek izvoli :)
Odgovori

Natrag na “Električni bicikli”