Danas mi je na Citroenu riknuo uređaj kao sa slike dolje: 120V 300A.
Ako neko ima da mi posudi takav uređaj dok ne signe moj sa ebay-a. Kad stigne dam svoj novi.
Hvala
Meni su takva dva crkla i to svaki drugačije. Nisu pouzdani... Rađe uzmi JLD404. Ima dva relejna izlaza, mjeri A, V, Ah, h. Nije nešto estetski super ali služi i pouzdan je. Evo linka http://www.evwest.com/catalog/product_i ... qocjjeifs6
Ima i koje kakvih ljepših i boljih stvari za nabaviti ali ovaj mene dobro služi.
Willys je napisao/la:Meni su takva dva crkla i to svaki drugačije. Nisu pouzdani... Rađe uzmi JLD404. Ima dva relejna izlaza, mjeri A, V, Ah, h. Nije nešto estetski super ali služi i pouzdan je. Evo linka http://www.evwest.com/catalog/product_i ... qocjjeifs6
Ima i koje kakvih ljepših i boljih stvari za nabaviti ali ovaj mene dobro služi.
Hvala, budem vidio što ću. Već sam naručio jer sam mislio da je pouzdan, radio je bez greške 1,5 god.
Pozdrav. Info kako bi podigao temu iz prašine. Citroen je prije par dana prebacio 20000 km na struju.
Baterije su kao i na početku , ne primjećujem pad kapaciteta. U samom startu otišao je Zapi
i kineski DC-DC, od tad vozi dobro
markocale je napisao/la:Pozdrav. Info kako bi podigao temu iz prašine. Citroen je prije par dana prebacio 20000 km na struju.
Baterije su kao i na početku , ne primjećujem pad kapaciteta. U samom startu otišao je Zapi
Eh Marko, Marko...
Takve stvari se ne pišu. Očekuj crkavanje Arduina na komandnoj ploči, prozujavanje prednjeg lagera na Končaru, lom gumice na desnom brisaču
Sve je to super, nema smisla skrivati ako je nešto crklo, sve je to za ljude dobra informacija. a tosu bile dječje bolesti sad je to pravi auto...
Koliko bi dijelova mijenjao da je ostao dizel, bolje da ne nabrajamo...
markocale je napisao/la:Pozdrav. Info kako bi podigao temu iz prašine. Citroen je prije par dana prebacio 20000 km na struju.
Eh Marko, Marko...
Takve stvari se ne pišu. Očekuj crkavanje Arduina na komandnoj ploči, prozujavanje prednjeg lagera na Končaru, lom gumice na desnom brisaču
Samo neka se cetri kotrlja i dalje.
//Marin
Eh da... upravu si... danas je poludio onaj tvoj uređaj za mjerenje