E-Yugo
Ovako, ja sam sve skupa prezadovoljan kako funkcioniše 4000 km nije mala stvar već je vreme i ulje da se menja
Ja sam u komadu najviše išao 25km na +40 bez hladjenja motora bez problema, nisam merio temperaturu motora jer sam pre toga mnogo puta s'vremena na vreme pipkao stator i rotor da vidim kako izdržava opterećenja. Što se tiče uspona ja ovde na Ubu imam jedno brdo koje vodi prema Valjevu sad ako neko poznaje teren zna o kakvom se usponu radi, dužina konstantnog uspona je 1km ja u Yugu taj uspon savladavam trećim stepenom prenosa gas do kraja i penjem se brzinom od 40km/h što mislom da je odlično s'obzirom na težinu. takodje sam te uspone savladavao po najvećim vrućinama i nisam imao problema, malo je motor žiška ali ništa strašno s'obzirom da nisam imao nikakav ventilator za hladjenje. Nabavio sam turbinu za sledeću sezonu sad mi neće trebati sigurno, jer sam ga stvarno opterećivao maksimalno po nenormalnim vrućinama i garantujem da ga je stvarno teško oštetiti. Lično mislim da kad bih imao litijum da bi performanse bile bolje bar za 10% ne uzimajući u obzir domet, sad nemam baždaren ampermetar stavio sam neki da samo vidim u kom trenutku motor vuče veću struju pa Vam ne mogu dati tačne informacije o struji ali po mojim testovima više km prelazim u četvrtom stepenu prenosa nego u petom prilikom vožnje na otvorenom, takodje sam primetio da što više šaltate brzine u gradskim uslovima prelazi se više km za razliku od slučaja kada vozite uvek np. trećom. Ja uvek krećem drugom pa dalje zavisi od mogućnosti 
4000 km bez registracije? svaka častdzagi je napisao/la:Ovako, ja sam sve skupa prezadovoljan kako funkcioniše 4000 km nije mala stvar već je vreme i ulje da se menjaJa sam u komadu najviše išao 25km na +40 bez hladjenja motora bez problema, nisam merio temperaturu motora jer sam pre toga mnogo puta s'vremena na vreme pipkao stator i rotor da vidim kako izdržava opterećenja. Što se tiče uspona ja ovde na Ubu imam jedno brdo koje vodi prema Valjevu sad ako neko poznaje teren zna o kakvom se usponu radi, dužina konstantnog uspona je 1km ja u Yugu taj uspon savladavam trećim stepenom prenosa gas do kraja i penjem se brzinom od 40km/h što mislom da je odlično s'obzirom na težinu. takodje sam te uspone savladavao po najvećim vrućinama i nisam imao problema, malo je motor žiška ali ništa strašno s'obzirom da nisam imao nikakav ventilator za hladjenje. Nabavio sam turbinu za sledeću sezonu sad mi neće trebati sigurno, jer sam ga stvarno opterećivao maksimalno po nenormalnim vrućinama i garantujem da ga je stvarno teško oštetiti. Lično mislim da kad bih imao litijum da bi performanse bile bolje bar za 10% ne uzimajući u obzir domet, sad nemam baždaren ampermetar stavio sam neki da samo vidim u kom trenutku motor vuče veću struju pa Vam ne mogu dati tačne informacije o struji ali po mojim testovima više km prelazim u četvrtom stepenu prenosa nego u petom prilikom vožnje na otvorenom, takodje sam primetio da što više šaltate brzine u gradskim uslovima prelazi se više km za razliku od slučaja kada vozite uvek np. trećom. Ja uvek krećem drugom pa dalje zavisi od mogućnosti
a da nabaviš neku malo truliju karoseriju da nisi tako upadljiv?
To samo dok ne riješiš atest
Potpuno si u pravu. Moj Yugo sa 26 celija od 100Ah, kao i rezervoarom sa 5L benzina, tezak je 795 Kg.eltico je napisao/la:
Litij bi te, siguran sam oduševio - preporodio. Puno bolje karakteristike.
Samo imam problem sa suvise snaznim motorom i velikom strujom kontrolera, tako da se moram ozbiljno suszdrzavati sa gasom.
[/img]