Ako je vjerovati Google-u, nadmorska visina Zagreba je 158m, dok je nadmorska visina Karlovca 112m.
Istina je da sam manjom brzinom išao upravo iz ZG prema KA, a većom natrag, no zar tih 46m visine stvarno može kreirati takvu ogromnu razliku?
To mi uopće ne izgleda kao neka velika razlika. No s druge strane, i tona mi je izgledala kao nešto što može imati puno potencijalne pa ono, nisam mjerodavan
Kako god bilo, ako ću uskoro ići ponovo tim putem, napravim obrnutu stvar. Tamo sa 140, natrag sa 130.
Pošto ima zainteresiranih, napravim to i na drugim rutama. Rezultati koje stavljam su bez imalo pokušaja uštede ičega i većinom sa mojom ženom u autu (kao ovo prema Karlovcu) ili sa još dvoje djece.
Što se superchargera tiče, nemam pojma da ti budem iskren. Iako sam punio na dva (Zagreb i Sl. Brod), nisam baš obraćao pozornost na to. Ali ovako iz glave kad uzmem u obzir koliko sam čekao na punjenje, rekao bih 130kw, al tu me nemoj uzeti za riječ. PlugShare app kaže da su tamo punjači od 150kw. Koliko vidim po checkinovima u app-u, korisnici na oba javljaju do max 127kw (iako većina ustvari ne daje tu informaciju).
Ako bih se morao kladiti, rekao bih da nije 200kW