Toplo se nadam da će imati razumijevanja za vas!EV je napisao/la:Nismo jos razgovarali o veleprodaji sa uvoznikom
EV

tek sam danas vidio tvoju porukuEV je napisao/la:Kaj nisi javio da dolazis..probao bi verziju sa LiFePO4
Kutija se drzi u 4 tocke
Pa da, tako sam nekako i ja izračunao fotošop metodom ali mi je ispalo na 22"...ajde super i to je dobro znati ako se netko odluči za fensi-šmensi kombinaciju koja bi mogla koštati ugrubo 13-14kkn sa litijem...EV je napisao/la:Probali..ulazi za dlakuDaddy_o7 je napisao/la:Koja veličina rame? Jeste li fizički probali kutiju?..![]()
21"
Ćo, trinaest kila krznatih životinja uopće nije puno za pristojnu biciklu.Daddy_o7 je napisao/la:Pa da, tako sam nekako i ja izračunao fotošop metodom ali mi je ispalo na 22"...ajde super i to je dobro znati ako se netko odluči za fensi-šmensi kombinaciju koja bi mogla koštati ugrubo 13-14kkn sa litijem...EV je napisao/la:Probali..ulazi za dlakuDaddy_o7 je napisao/la:Koja veličina rame? Jeste li fizički probali kutiju?..![]()
21"
Hehe pa možda dobijemo i kakav popust za komplet..Pero je napisao/la:Ćo, trinaest kila krznatih životinja uopće nije puno za pristojnu biciklu.Daddy_o7 je napisao/la:
Pa da, tako sam nekako i ja izračunao fotošop metodom ali mi je ispalo na 22"...ajde super i to je dobro znati ako se netko odluči za fensi-šmensi kombinaciju koja bi mogla koštati ugrubo 13-14kkn sa litijem...
Ter nećemo sastavljat bodulski bicikl...![]()
![]()
![]()
Ha ha dečki, znate onu foru...ako nam je tako dobro krenulo možda znači da kola idu nizbrdo...EV je napisao/la:Prvo NC sa vecim momentom, regenom, diskom, nizom cijenom
Onda Optimum sa LiFePO4 baterijama u ciju kvalitetu vjerujemo
I sada napokon prvi kvalitetan bicikl sa ful suspenzijom u koji ulazi nasa kutija i sa cijenom o kojoj se moze razmisljat
Ova godina je predobra a tek smo na polovici, jos puno stvari intezivno pripremamo
Nas kriza dodatno motivira da jos vise radimoPero je napisao/la:Èa je - je, NC je zakon!
EV, ti uopće nisi parlamentaran. Zar nisi čuja za riječ kriza, recesija i tako to...