Električni alati za vrt/hobi
600W je duplo manje od najmanjih benzinskih kosilica,dakle laž jedna za drugom.ogi je napisao/la:Piše na kosilici, 600Wturbo je napisao/la: Kada je već tako snažna,što ne napisaše snagu?
.........
Ovakvim smećem možeš pokositi jedino već pokošeni golf teren.
Čak i da je smeće, nije lijepo to tako reći čovjeku koji je uložio svoje vrijeme i novac za nju
Na ovom videu:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/KFz_FfKB6k0?feature=player_detailpage" frameborder="0"></iframe>
na 0:06 gdje kosi pokošena trava izgleda katastrofa,kao da ju je neko čupao,zna se kako treba izgledat rez,ovdje je pola trave očerupano(očito premala snaga/brzina),uz to je trava relativno mala i rijetka.
Onda na 0:25 još malo loše video montaže (blur oko rubova kosilice).
Ovo što se tiče smeća govorio sam općenito,ali eto konkretno meni bi bilo žao ulupat te novce,kad bi svako ko se imalo kuži u elektro za te novce mogao prepraviti benzinsku i imat veću snagu.Sam si rekao kako bi bilo super imat jednu bateriju za sve,mogao si za te novce kupit novu benzinsku,stavit 1kw+ elektromotor,bateriju lifepo4 pretpostavljam imaš od bicikla,i dobio bi puno bolju kosilicu.
Piše 600W, nisam mjerioturbo je napisao/la: 600W je duplo manje od najmanjih benzinskih kosilica,dakle laž jedna za drugom.
To može značiti 600W nazivno, 2000Wp
Osigurači su 60A
Da, samo ima jedan problem, vrijemeturbo je napisao/la:mogao si za te novce kupit novu benzinsku,stavit 1kw+ elektromotor,bateriju lifepo4 pretpostavljam imaš od bicikla,i dobio bi puno bolju kosilicu.
Misliš da ne bi odavno radio električni automobil i masu drugih stvari da imam vremena/novaca
Ja sam kupio ovu
za 70$ poluispravnu na Craigslisti...
Najveci prigovori su im baterije i automatski osigurac koji iskace...
Baterije su prilicno jadne pa cu morat napraviti RC upgrade sa nekim modelarskim lipo-em
Takav zahvat me kosta ko i set novih baterija koje ugraduju u servisu a kvaliteta ne neusporediva, sa duplo manjim kapacitetom mogu napraviti puno vise (peukert law)
Ima li netko nekakav konkretan prijedlog za baterije?

Najveci prigovori su im baterije i automatski osigurac koji iskace...
Baterije su prilicno jadne pa cu morat napraviti RC upgrade sa nekim modelarskim lipo-em
Takav zahvat me kosta ko i set novih baterija koje ugraduju u servisu a kvaliteta ne neusporediva, sa duplo manjim kapacitetom mogu napraviti puno vise (peukert law)
Standardne Hobby King hardshell Lipo 4S 5Ah za $20 i nesto sitno plus postarina (vidi temu Jeftini Lipo za detalje).zega je napisao/la:Baterije su prilicno jadne pa cu morat napraviti RC upgrade sa nekim modelarskim lipo-em

Isprobao sam košnju na kosini, bez košare i na većoj visini reza
Ide u najveći brijeg (nije na slici) koji imam potpuno sama, čak i u prevlažnim uvjetima
Ni u jednom trenutku nije gubila broj okretaja, iza kroz rupu puše ko' ludo, sav sam bio u travi
Nestali su i posljednji strahovi, odlična kosilica, upravo ono što sam tražio

Ne znam točnu površinu i vrijeme 
Sutra idem ponovo tamo, mogu izmjeriti na korake
Ovo na slici, pa i nešto više sam pokosio u jednom danu
Bateriju sam dopunjavao 4-5 puta, dok se baterija punila imao sam pune ruke drugog posla
Sa LiFePO4 baterijom od bicikla bi to vjerojatno pokosio s jednim punjenjem

Bateriju sam dopunjavao 4-5 puta, dok se baterija punila imao sam pune ruke drugog posla
Poznata je cinjenica da susterova deca hodaju bosa ili u poderanim cipelama - tako je i kod tebe kosilica na olovu.ogi je napisao/la:Ne znam točnu površinu i vrijeme

Bolje i kosilica na olovu nego gazda na traviCose je napisao/la:Poznata je cinjenica da susterova deca hodaju bosa ili u poderanim cipelama - tako je i kod tebe kosilica na olovu.ogi je napisao/la:Ne znam točnu površinu i vrijeme