jbozur je napisao/la:Bio neki dan u vukovaru i trazio punionicu od Rwe ali nisam je nasao na trazenoj lokaciji. Jel netko to uopce vidio tamo uzivo.
Najbolje punionice su kada nekoga nazoves i dogovoris uticnicu ili jos bolje dvije.
Ove izmisljotine ima-nema , radi ne radi, autorizacija......vrsta uticnice.....samo te mogu zaje...
Ja narucujem 1 komad danas za probu.
Osijek Elen punionica 3x32A 2 utičnice.
Aktivacija punjenja karticom koju sam danas zatražio i uskoro ču dobiti, punjenje zasad besplatno.
Jako su se iznenadili (ugodno) kad sam ih nazvao i tražio karticu za punjenje.
jbozur je napisao/la:Ja narucujem 1 komad danas za probu.
Aktivacija punjenja karticom koju sam danas zatražio i uskoro ču dobiti, punjenje zasad besplatno.
Kako je moguce zatrazit karticu?
Išao u hep zgradu gdje je i punionuca i kucao od vrata do vrata i nitko ništa nezna, na kraju došao do čovjeka koji je zadužen za to i prosljedio me u zagreb i danas su me zvali i poslat če karticu na probno korištenje jer če se punjenje naplačivati a sad je besplatno. Jer kako moguče da posudim od tebe menekeš da probam puniti kad dođe kartica.
Kako je moguce zatrazit karticu?
Išao u hep zgradu gdje je i punionuca i kucao od vrata do vrata i nitko ništa nezna, na kraju došao do čovjeka koji je zadužen za to i prosljedio me u zagreb i danas su me zvali i poslat če karticu na probno korištenje jer če se punjenje naplačivati a sad je besplatno. Jer kako moguče da posudim od tebe menekeš da probam puniti kad dođe kartica.
moze. Samo meni ti je menekes u autu a auto mi je u gorici na atestu a ja na moru. Ako ti netko moze otic po to slobodno neka uzme.