mkarli17 je napisao/la:DOMET 180km u komadu testirano po ravnom terenu, prosječna brzina 85mk/h. 32 čelije CALB 180ah potpuno nove. BMS-iz neteka. DC-DC ugrađen, maksimalna brzina 95km/h .Clio je tip top sve radi savršeno.Ako je netko zainteresiran za kupnju nek me kontaktira na p.p ili 091-2531154. Molim samo ozbiljni kupci.
mkarli17 je napisao/la:DOMET 180km u komadu testirano po ravnom terenu, prosječna brzina 85mk/h. 32 čelije CALB 180ah potpuno nove. BMS-iz neteka. DC-DC ugrađen, maksimalna brzina 95km/h .Clio je tip top sve radi savršeno.Ako je netko zainteresiran za kupnju nek me kontaktira na p.p ili 091-2531154. Molim samo ozbiljni kupci.
To nizbrdo 180 km pri 85 km/h?
shvatit ču tvoju primjedbu kao šalu
čestitam na litiju , poprilično šedljivo 100 Wh / km
cijelu dionicu sam vozio po autoputu uz stajanje na naplatnim kučicama i jedno duže stajanje u zaboku. uvjeti za vožnju su bili idealni a ovaj litij na pravoj temperaturi daje 110% a na gasu sam bio vrlo lagan
Jednako su teške i velike, ali calb ima bolji kapacitet u istom volumenu i težini, te je nešto skuplji (inače, sad je očito neka promicija).
Na ovo odgovor može dati samo mjerenje. 160Ah winston mi je dala 209 Ah na 25A teretu, neodgovoreno pitanje je koliko bi dao calb.
Sve to govori o niskoj tehnologiji izrade - rađe namotaj 2-3 kruga više da se nitko ne žali
Ne čudi me to uopće, pa evo i ove 180Ah čak i na njihovom grafu daju oko 200 Ah lol. To rade valjda da se osiguraju, i da mogu reći da ćelije duže traju, jer je nominalno 76% od realnog... Dakle kada se potroši 30% kapaciteta ćelija je na 100% nominalnog, a kada se potroši 20% od nominalnog, po njihovom datasheetu, onda se u stvari potrošilo 40% hehe.
bmwcabrio je napisao/la:Meni deklarirani ah vise izgleda kao nekakva sredina, kada je hladnije i kada je vruce potrosnja je osjetno razlicita.
Što skuplja tehnologija ili poznatija firma - točniji (čitaj manji) kapacitet.
Kod A123 nikad nijedna ćelija mi nije prebacila nominalni kapacitet, Kod Headwaya od 10Ah - nikad, kod novijih od 15Ah da ali jako malo. Nema govora o 5% ili više. Na kraju bude isplativija baterija od manjeg ili manje navikanog proizvođača.
bmwcabrio je napisao/la:Meni deklarirani ah vise izgleda kao nekakva sredina, kada je hladnije i kada je vruce potrosnja je osjetno razlicita.
Što skuplja tehnologija ili poznatija firma - točniji (čitaj manji) kapacitet.
Kod A123 nikad nijedna ćelija mi nije prebacila nominalni kapacitet, Kod Headwaya od 10Ah - nikad, kod novijih od 15Ah da ali jako malo. Nema govora o 5% ili više. Na kraju bude isplativija baterija od manjeg ili manje navikanog proizvođača.
super, vidiš kako priike idu na ruku siromašnim slojevima..