Citroen Visa Electrique
Taj naputak je ukinut prije cca 2 tjedna.
Najnoviji naputak vozila sa električnim motorima svrstava u istu skupinu rizika sa svim ostalim motornim vozilima, do daljnjeg, sve dok se to područje bude temeljito definiralo.
I sad kreće zatvoreni krug :
Hanfa će donijeti pravilnik kada osiguravajuća društva to od nje zatraže, a osiguravajuća društva imaju pametnijeg posla....
Najnoviji naputak vozila sa električnim motorima svrstava u istu skupinu rizika sa svim ostalim motornim vozilima, do daljnjeg, sve dok se to područje bude temeljito definiralo.
I sad kreće zatvoreni krug :
Hanfa će donijeti pravilnik kada osiguravajuća društva to od nje zatraže, a osiguravajuća društva imaju pametnijeg posla....
bmwcabrio je napisao/la:sad sam zvao frenda u osiguranju gdje sam registrirao renaulta, naputak je još uvijek isti , a to je od 4-10kw 560kn bez korištenja bonusa!
bez obzira radi li se o motorkotaču ili električnom vozilu, bitni su kw .
Po tome ispada da si Renaulta registrirao kao quad.
To je iznos temeljne premije koji vrijedi za registraciju motocikala/quad vozila.
Preduvjet za to je da ti u knjižici vozila ne piše osobno vozilo nego kvadricikl.
Tek tada osiguravateljske kuće mogu odobriti nižu premiju.
možeš osigurat na kraći rok i vrijedi ti do isteka tog roka, mislim da nema nikakvog zamrzavanja samog osiguranja, nego bonus (popust) vrijedi do tri godine nakon prodaje ili odjave vozila.zega je napisao/la:Kad se vec raspravlja o osiguranjima, pitanje;
Da li mogu osigurat vozilo na samo 3 ili 6 mjeseci ili ako odjavim vozilo, da li mi se osguranje zamrzava?
Koje su opcije?