Greyp
- testdriver
Ploblem je što ta ekipa zateže za svaki cent kada trebaš neki posao dogovoriti sa njima a onda se razbacuju sa tim "ušteđenim" novcem. U jednom filmu sam vidio citat: Kapitalizam ti neće pokloniti novac (ako si u teškoj situaciji) ali će s druge strane baciti novac na bespotrebne stvari...Tomy B. je napisao/la:Ne kužim u čemu je problem, po meni je to potpuno u redu skroz dok ima ekipa koja će platiti 5, 10, 100x više samo da bi imali nešto što si dugi ne mogu priuštiti.
Film nisam zapamtio, ali citat jesam (ne baš kao citat ali prepričano)
-
riba
Nije tipicno, nemam ja nista protiv "skupih" proizvoda jer ako nista i sam proizvodim jedan, ali ovo je zbilja pretjerano da ga jebes. Nekih granica mora biti.creatin je napisao/la:Tipicno za kod nas, ljudi kupuju mobitele po par tisuca kuna, a onda se na placu cjenkaju za 1-2 kn nizu cijenu povrca.
Komentar je isao na BB-ov post o cjenkanju kod sklapanja poslariba je napisao/la:Nije tipicno, nemam ja nista protiv "skupih" proizvoda jer ako nista i sam proizvodim jedan, ali ovo je zbilja pretjerano da ga jebes. Nekih granica mora biti.creatin je napisao/la:Tipicno za kod nas, ljudi kupuju mobitele po par tisuca kuna, a onda se na placu cjenkaju za 1-2 kn nizu cijenu povrca.
-
riba
Aha ok, sorrycreatin je napisao/la:Komentar je isao na BB-ov post o cjenkanju kod sklapanja poslariba je napisao/la:Nije tipicno, nemam ja nista protiv "skupih" proizvoda jer ako nista i sam proizvodim jedan, ali ovo je zbilja pretjerano da ga jebes. Nekih granica mora biti.creatin je napisao/la:Tipicno za kod nas, ljudi kupuju mobitele po par tisuca kuna, a onda se na placu cjenkaju za 1-2 kn nizu cijenu povrca.
Opet minus, valjda 10godina zaredom
Greyp
Prihodi: 23,77 milijuna kuna
Dobit: - 33,48 milijuna kuna (dakle minus)
Broj zaposlenih: 92
Mjesečna plaća: 8.045 kuna
Ukupna aktiva: 65,69 milijuna kuna
Kapital i rezerve: -28,10 milijuna kuna (dakle minus)
Opet oko 800kn minusa svaki dan po svakom zaposleniku. Da nista ne radi dosta za kokain i kurvu.
Greyp
Prihodi: 23,77 milijuna kuna
Dobit: - 33,48 milijuna kuna (dakle minus)
Broj zaposlenih: 92
Mjesečna plaća: 8.045 kuna
Ukupna aktiva: 65,69 milijuna kuna
Kapital i rezerve: -28,10 milijuna kuna (dakle minus)
Opet oko 800kn minusa svaki dan po svakom zaposleniku. Da nista ne radi dosta za kokain i kurvu.