Greyp

Električni bicikli, trocikli, četverocikli
testdriver

Post Postao/la testdriver »

moj susjed ima taj bicikel, baš sam ga probao jučer, pa to je brutala kak to ide, i to je neka od prvih serija nabrijani neki nešto
odličan, stvarno ovo je top čudo, komfroran za vožnju, lako upravljiv izuzetno brz
kapa dole, impresioniran sam
rkahler

Post Postao/la rkahler »

creatin

Post Postao/la creatin »

Kad svi krenu sa snazan elektromotor, a ti svi snazni elektromotori su od 250W :)
riba

Post Postao/la riba »

5500 eura za 250w bicikl sa 0.7 kWh? Ovaj svijet mora propasti.
Tomy B.

Post Postao/la Tomy B. »

Ne kužim u čemu je problem, po meni je to potpuno u redu skroz dok ima ekipa koja će platiti 5, 10, 100x više samo da bi imali nešto što si dugi ne mogu priuštiti.
mike20

Post Postao/la mike20 »

Al to 5x, 10x skuplje nema natpis Greyp :plazi:
Ma ne kužite vi niš :lol:
BB

Post Postao/la BB »

Tomy B. je napisao/la:Ne kužim u čemu je problem, po meni je to potpuno u redu skroz dok ima ekipa koja će platiti 5, 10, 100x više samo da bi imali nešto što si dugi ne mogu priuštiti.
Ploblem je što ta ekipa zateže za svaki cent kada trebaš neki posao dogovoriti sa njima a onda se razbacuju sa tim "ušteđenim" novcem. U jednom filmu sam vidio citat: Kapitalizam ti neće pokloniti novac (ako si u teškoj situaciji) ali će s druge strane baciti novac na bespotrebne stvari...
Film nisam zapamtio, ali citat jesam (ne baš kao citat ali prepričano) ;)
creatin

Post Postao/la creatin »

Tipicno za kod nas, ljudi kupuju mobitele po par tisuca kuna, a onda se na placu cjenkaju za 1-2 kn nizu cijenu povrca.
riba

Post Postao/la riba »

creatin je napisao/la:Tipicno za kod nas, ljudi kupuju mobitele po par tisuca kuna, a onda se na placu cjenkaju za 1-2 kn nizu cijenu povrca.
Nije tipicno, nemam ja nista protiv "skupih" proizvoda jer ako nista i sam proizvodim jedan, ali ovo je zbilja pretjerano da ga jebes. Nekih granica mora biti.
creatin

Post Postao/la creatin »

riba je napisao/la:
creatin je napisao/la:Tipicno za kod nas, ljudi kupuju mobitele po par tisuca kuna, a onda se na placu cjenkaju za 1-2 kn nizu cijenu povrca.
Nije tipicno, nemam ja nista protiv "skupih" proizvoda jer ako nista i sam proizvodim jedan, ali ovo je zbilja pretjerano da ga jebes. Nekih granica mora biti.
Komentar je isao na BB-ov post o cjenkanju kod sklapanja posla :)
riba

Post Postao/la riba »

creatin je napisao/la:
riba je napisao/la:
Komentar je isao na BB-ov post o cjenkanju kod sklapanja posla :)
Aha ok, sorry :) Inače ne volim kad se ljudi žale da je nešto preskupo jer nisu upoznati sa strukom, ali ovo je slučaj za sebe lol.
rkahler

Post Postao/la rkahler »

riba

Post Postao/la riba »

ajoj, bug forum i forum.hr će se nahraniti s ovom viješću
rkahler

Post Postao/la rkahler »

fire

Post Postao/la fire »

Opet minus, valjda 10godina zaredom
Greyp

Prihodi: 23,77 milijuna kuna

Dobit: - 33,48 milijuna kuna (dakle minus)

Broj zaposlenih: 92

Mjesečna plaća: 8.045 kuna

Ukupna aktiva: 65,69 milijuna kuna

Kapital i rezerve: -28,10 milijuna kuna (dakle minus)

Opet oko 800kn minusa svaki dan po svakom zaposleniku. Da nista ne radi dosta za kokain i kurvu.
Odgovori

Natrag na “Električni bicikli”