HHO generator ,rad motora 100% na hho !
sve jasno, ali to se nemože riješiti ubacivanjem narandžaste boce u gepek,postoji sistem lpg za benzince i diesele,znači spremnik,ventili isparivač,bakreni vodovi,nekakvi injektori i elektronika koja upravlja time a kad dodamo ruke za ugradnju cifra sigurno nije mala bez obzira ide li u benz. ili diesela.fire je napisao/la:krivo me shvacas. Znaci dizel+lgp. Isto kak ti imas dizel+HHO.
Znaci ne samo lpg.
ili je u dieselima to puno jeftinije?
u mojem bmw-u 6 cill. plin košta 8-10 000kn
ne,ono što je riba napisao-omjer kisika i goriva treba biti uvijek približno isti da bi eksplodirao u cilindru...ako hoćeš više snage dovedeš više goriva, ali ako ga ne prati i dovod kisika motor će se zagušiti i "zalijati"-neće biti eksplozije. Kompresori, turbopunjači , NOS - svi dovode više kisika nego ga motor sam može uvući pa zato imaju više snage...uglavnom povećanje snage znači i povećanje potrošnje-mada ima nekih turbo motora mislim da je Audi1.8TT bio što sam čitao da je u "normalnoj" vožnji smanjio potrošnju u odnosu na atmosferski motor.mike20 je napisao/la:Znači kod većine "normalnih" auta, dio nesagorjelog goriva izlazi van na ispuh?
zato što brže i potpunije izgori, pa u ispuh izlazi hladan plinbmwcabrio je napisao/la: tko može objasniti zašto je auspuh skoro hladan pri izgaranju hho smjese u motoru ??
ranije kad sam podešavao pretpaljenja na motorima Kawasaki Z650, 750 i sl., kod kasnijeg pretpaljenja bi se zažarivali ispušni kolektori, dakle i više bi se grijali ispušni ventili
isto bi se događalo kod osiromašivanja smjese u pojedinom karburatoru
vakuummetrima bih podesio leptire na sva 4 karburatora i kasnije kad bih pritvarao smjesu (benzin) na pojedinom karburatoru, točno taj ispuh bi se žario