Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
qtm
Pridružen/a: 22. 08. 2011. Postovi: 90 Lokacija: Zemlja seljaka na brdovitom Balkanu
|
Postano: 5.10.2012. pet. 15:24 Naslov: poklanjam žbice + niple + felgu za N48 |
|
|
Presložio sam felgu i stavio jače žbice pa mi je ostala original felga, žbice i niple koje po defaultu dolaze sa artas N48 motorom.
Količina:
Felga 1x (skroz dobra)
Žbice i niple - količina default-3 kom koje su pukle
Tko prvi njegovo. Navali narode, gazda poludio!
napomena: NE ŠALJEM poštom, samo osobno preuzimanje!
Mjesto: Zagreb centar (posao) ili zapad - Bolnička (kuća, birtija).
Btw, mrak je turbo pojačana felga i žbice gigantuše od druga Vlade, svaka čast! I dječki su mi fino presložili u klinici servisu sve, super.
Prijedlog za Artas: to bi trebalo po defaultu stavljati za nas mrcine od 100 kila, pa i neka košta nešto više kotač. Ovak samo zajebancija skidanja, stavljanja i jebavanja po tavanu bez potrebe.
p.s. pivo za furdu može uvijek. |
|
[Vrh] |
|
|
grrga
|
Postano: 5.10.2012. pet. 16:48 Naslov: Re: poklanjam žbice + niple + felgu za N48 |
|
|
qtm je napisao/la: | Presložio sam felgu i stavio jače žbice pa mi je ostala original felga, žbice i niple koje po defaultu dolaze sa artas N48 motorom.
Količina:
Felga 1x (skroz dobra)
Žbice i niple - količina default-3 kom koje su pukle
Tko prvi njegovo. Navali narode, gazda poludio!
napomena: NE ŠALJEM poštom, samo osobno preuzimanje!
Mjesto: Zagreb centar (posao) ili zapad - Bolnička (kuća, birtija).
Btw, mrak je turbo pojačana felga i žbice gigantuše od druga Vlade, svaka čast! I dječki su mi fino presložili u klinici servisu sve, super.
Prijedlog za Artas: to bi trebalo po defaultu stavljati za nas mrcine od 100 kila, pa i neka košta nešto više kotač. Ovak samo zajebancija skidanja, stavljanja i jebavanja po tavanu bez potrebe.
p.s. pivo za furdu može uvijek. |
Ja bi felgu.
Dođem za par dana po nju ili mi ju dofuraš do sestre, u komšiluku ti je (odvojak od bolničke preko puta ris-a). Ako hoćeš pošaljem ti točnu adresu na pp. |
|
[Vrh] |
|
|
grrga
|
Postano: 5.10.2012. pet. 16:48 Naslov: Re: poklanjam žbice + niple + felgu za N48 |
|
|
qtm je napisao/la: | p.s. pivo za furdu može uvijek. |
Podrazumjeva se...... |
|
[Vrh] |
|
|
qtm
Pridružen/a: 22. 08. 2011. Postovi: 90 Lokacija: Zemlja seljaka na brdovitom Balkanu
|
Postano: 5.10.2012. pet. 18:53 Naslov: ok za felgu |
|
|
pa ajde, ja sam isto preko puta RIS-a bivšeg, bog da mu dušu prosti. Pošalji adresu na pp pa ostavim felgu tamo.
Ajmo, narode, poklanja se, gazda poludio!
Žbice i niple!
Džabe!
Navali narode! |
|
[Vrh] |
|
|
debeli
|
Postano: 5.10.2012. pet. 19:46 Naslov: |
|
|
ja ranije živio u Čajkovčevoj |
|
[Vrh] |
|
|
killerdog
|
Postano: 9.10.2012. uto. 06:44 Naslov: |
|
|
sused, ti si znači taj
ja sam u risu
ajde, kad me grga prestigo za felgu ( a to mi baš i najviše treba, ide kotač u osmicu ) bi ja žbice, nadam se da su one tanke |
|
[Vrh] |
|
|
qtm
|
Postano: 10.10.2012. sri. 13:12 Naslov: Žbice |
|
|
E jebi ga sad, sve sam Grgi dao... Bile su tanje žbice.
Heh |
|
[Vrh] |
|
|
grrga
|
Postano: 10.10.2012. sri. 13:37 Naslov: |
|
|
killerdog je napisao/la: | sused, ti si znači taj
ja sam u risu
ajde, kad me grga prestigo za felgu ( a to mi baš i najviše treba, ide kotač u osmicu ) bi ja žbice, nadam se da su one tanke |
Nemaš beda, samo reci koliko trebaš garnitura . Čim stignem u Zg žbice su tvoje.
Idu po nabavnoj cijeni |
|
[Vrh] |
|
|
qtm
|
Postano: 11.10.2012. čet. 09:25 Naslov: čmrlj |
|
|
Molim da me se uključi kao lažnog svjedoka prilikom primopredaje... Heh. Felgu ćeš riješiti sa natezanjem žbica, ne trebaš mijenjati komplet. |
|
[Vrh] |
|
|
killerdog
|
Postano: 11.10.2012. čet. 21:24 Naslov: |
|
|
ma otišla mi je prednja felga, nema joj spasa
vjeruj,a možeš i sam vidjeti, kažem da smo susjedi
a ove su za drugi bicikl od drage |