Zima je za curice :)
sva moja vozikanja po selu radim bicom,doduše ni nemam auto,tu i tamo ak moram ić nekud dalje uzmem od tasta auto a ova ostala vozikanja do 5km idem bicom ,bilo ljeto ili zima. radim u prosjeku 400 km mjesečno na biciklu (uzevši u prosjek cijelu godinu,zimi manje,ljeti više).. ipak ostane koja kuna u đepu više koju niasm natočio u rezervar auta..hehe..
majca mi je mokra ak ju s pivom zalijemdiscover je napisao/la:ja sam danas bio s običnim bicomMP je napisao/la:za suta važem itine iti z bicom na posel
![]()
ak bude ko danas da se zdržat al -9trebalo bu dobro tankat
skuhao se, mokra maica...

krenul sam ranije razmišljajući da bum pedaliral malo ak bude hladna , na kraju em je majca ostala suha , a ja došel prerano

ITI ILI NE ITI....PITANJE JE, hm, ne sad - SUTRA!
Dečki, pamet u glavu i pogledajte prognozu za sutra. Za Zagreb ne vele da će biti snijega, ali je dosta vjetra i pošteno ispod nule. Po meni, to je ok za elektro bic ali za kraće ture, recimo kakvih 5-6 km., max, nije za više...čovjek se u tim uvjetima ukoči od zime na bicu. Treba mislit da si zdravlje ne narušimo...zglobovi trpe na tolikoj zimi, treba li nam poslije reuma?
Re: ITI ILI NE ITI....PITANJE JE, hm, ne sad - SUTRA!
niš ne trpi ak se pošteno zabundašzvrkotrk je napisao/la:Dečki, pamet u glavu i pogledajte prognozu za sutra. Za Zagreb ne vele da će biti snijega, ali je dosta vjetra i pošteno ispod nule. Po meni, to je ok za elektro bic ali za kraće ture, recimo kakvih 5-6 km., max, nije za više...čovjek se u tim uvjetima ukoči od zime na bicu. Treba mislit da si zdravlje ne narušimo...zglobovi trpe na tolikoj zimi, treba li nam poslije reuma?
ja npr imam termo duge bicke, preko tog dvije trenirke jedna na drugu i na sve skupa čehla
duple nogavice, skijaške rukavice, balaklavu i ispod nje potkapu

gore nemam neš posebno al mi nije nit hladno, majca, dva flisa i šuškavac
to mi zdrži 15km na 30kmh
Zadnja izmjena: Slv, dana/u 01 vel 2012, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Izvanredno izvješće iz Zadra
Evo kod mene 4 stupnja, tu i tamo malo zaleprša po koja pahulja, ima malo bure....
Rezime:
Moj srednjoškolac javlja da ih je 7 (od 29) došlo na nastavu, i da bi i on doma, jer da prva dva sata ionako nisu ništa radili.
Ako se snijeg uspije zadržati na cesti, proglašavamo elementarnu nepogodu i neka radi samo hitna pomoć. Sutra neradni dan. Jebe nan se, nek se Europa sad brine za nas, mi smo ionako nesposobni, hehehe
http://www.057info.hr/gospodarstvo/2012 ... u-gazenici
Baterija je puna, čeka se zatopljenje. Pozdrav neustrašivima iz kontinenta
Evo kod mene 4 stupnja, tu i tamo malo zaleprša po koja pahulja, ima malo bure....
Rezime:
Moj srednjoškolac javlja da ih je 7 (od 29) došlo na nastavu, i da bi i on doma, jer da prva dva sata ionako nisu ništa radili.

Ako se snijeg uspije zadržati na cesti, proglašavamo elementarnu nepogodu i neka radi samo hitna pomoć. Sutra neradni dan. Jebe nan se, nek se Europa sad brine za nas, mi smo ionako nesposobni, hehehe
http://www.057info.hr/gospodarstvo/2012 ... u-gazenici
Baterija je puna, čeka se zatopljenje. Pozdrav neustrašivima iz kontinenta