Popravak i sastavljanje kontrolera
Popravak i sastavljanje kontrolera
Traži se elektroničar (osim Pere) koji bi mi popravio jedan pregorjeli kontroler i sastavio drugi.
Problem je što sheme kontrolera postoje na raznim forumima i nisu uvijek pouzdane.
Trebat će nam povremena suradnja prilikom izrade komponenti za razna e-vozila.
Problem je što sheme kontrolera postoje na raznim forumima i nisu uvijek pouzdane.
sper@sper.hr, pošalji mail, to mi je frend, radi profesionalnu elektroniku i zna znanje, nalazi se u Zg.
Je, Đuro je zakon, za ovih tridesetak godina koliko ga poznajem nisam primijetio da je skup....ćak ga kritiziram da je prejeftin...a ćuj od nećeg se mora živjeti....zega je napisao/la:Djuro Rajak?Gec je napisao/la:sper@sper.hr, pošalji mail, to mi je frend, radi profesionalnu elektroniku i zna znanje, nalazi se u Zg.
Definitivno zna, i ima vrhunski odnos prema poslu, ali da ce biti jeftin, ne vjerujem, realno procjeni svoj posao...
Ne znam covjeka osobno...
Re: Popravak i sastavljanje kontrolera
Os' reci da nisam doabar?debeli je napisao/la:Traži se elektroničar (osim Pere) koji bi mi popravio jedan pregorjeli kontroler i sastavio drugi.

Doduse, slazem s s tobom, ako neko drugi more pomoc,dobro bi doslo..
Kako sada stvari stoje, racunam da sam tek 0712. doma.
LP
Za klasiku je mozda prejeftin ali opet moras kuziti taj posao da bi znao da i nije...Gec je napisao/la:Je, Đuro je zakon, za ovih tridesetak godina koliko ga poznajem nisam primijetio da je skup....ćak ga kritiziram da je prejeftin...a ćuj od nećeg se mora živjeti....zega je napisao/la:Djuro Rajak?Gec je napisao/la:sper@sper.hr, pošalji mail, to mi je frend, radi profesionalnu elektroniku i zna znanje, nalazi se u Zg.
Definitivno zna, i ima vrhunski odnos prema poslu, ali da ce biti jeftin, ne vjerujem, realno procjeni svoj posao...
Ne znam covjeka osobno...
Recimo popravke monitora je savrseno odrezao cijenom unapred a ljudima se to svidja jer unaprijed znaju iznos racuna za odredjene tipove kvarova (ako to uopce vise i radi s obzirom da se vec i ispravni CRT doslovno bacaju) jer u 80%slucajeva se kvar rijesava u max 30 minuta sve ukljuceno...
Njegov je rizik samo ako naleti na tvrd orah da popusi malo vise vremena inace profit je tu, nije spektakularno ali ima se za zivot...
koji je naj češći uzrok rikavanja ?zega je napisao/la:.. .. ..
Recimo popravke monitora je savrseno odrezao cijenom unapred a ljudima se to svidja jer unaprijed znaju iznos racuna za odredjene tipove kvarova (ako to uopce vise i radi s obzirom da se vec i ispravni CRT doslovno bacaju) jer u 80%slucajeva se kvar rijesava u max 30 minuta sve ukljuceno.. .. ..

_____
oprostite sto upadam u razgovor