Popravak i sastavljanje kontrolera

Mali oglasi
Odgovori
debeli
Kontakt:

Popravak i sastavljanje kontrolera

Post Postao/la debeli »

Traži se elektroničar (osim Pere) koji bi mi popravio jedan pregorjeli kontroler i sastavio drugi.

Problem je što sheme kontrolera postoje na raznim forumima i nisu uvijek pouzdane.

Trebat će nam povremena suradnja prilikom izrade komponenti za razna e-vozila.
grrga

Post Postao/la grrga »

Jesam li ja daleko?
Gec
Kontakt:

Post Postao/la Gec »

sper@sper.hr, pošalji mail, to mi je frend, radi profesionalnu elektroniku i zna znanje, nalazi se u Zg.
dred

Post Postao/la dred »

imam i ja jednog koji zna znanje, a i blizu je Zg...Bistra...u stvari, to je još uvijek Zg...pošaljem mail na PP...
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Gec je napisao/la:sper@sper.hr, pošalji mail, to mi je frend, radi profesionalnu elektroniku i zna znanje, nalazi se u Zg.
Djuro Rajak?
Definitivno zna, i ima vrhunski odnos prema poslu, ali da ce biti jeftin, ne vjerujem, realno procjeni svoj posao...
Ne znam covjeka osobno...
Gec
Kontakt:

Post Postao/la Gec »

zega je napisao/la:
Gec je napisao/la:sper@sper.hr, pošalji mail, to mi je frend, radi profesionalnu elektroniku i zna znanje, nalazi se u Zg.
Djuro Rajak?
Definitivno zna, i ima vrhunski odnos prema poslu, ali da ce biti jeftin, ne vjerujem, realno procjeni svoj posao...
Je, Đuro je zakon, za ovih tridesetak godina koliko ga poznajem nisam primijetio da je skup....ćak ga kritiziram da je prejeftin...a ćuj od nećeg se mora živjeti....
Pero

Re: Popravak i sastavljanje kontrolera

Post Postao/la Pero »

debeli je napisao/la:Traži se elektroničar (osim Pere) koji bi mi popravio jedan pregorjeli kontroler i sastavio drugi.

Problem je što sheme kontrolera postoje na raznim forumima i nisu uvijek pouzdane.

Trebat će nam povremena suradnja prilikom izrade komponenti za razna e-vozila.
Os' reci da nisam doabar? ;)
Doduse, slazem s s tobom, ako neko drugi more pomoc,dobro bi doslo..
Kako sada stvari stoje, racunam da sam tek 0712. doma.
LP
Barba

Post Postao/la Barba »

Pero
Kako si krenija produžavat čini mi se da ćeš ostat i do Nove Godine tamo. Samo da ti ne omili pa ostaneš i posli........
Ja bi triba jedan od ona dva za rezervu.
grrga

Post Postao/la grrga »

Koji kontroler treba sastavljati? Infineona od 100A? Upravo sam otvorio svog da vidim šta bi se dalo dodati, nije interesantan dok ga lemilica malo ne dotakne :)
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Gec je napisao/la:
zega je napisao/la:
Djuro Rajak?
Je, Đuro je zakon, za ovih tridesetak godina koliko ga poznajem nisam primijetio da je skup....ćak ga kritiziram da je prejeftin...a ćuj od nećeg se mora živjeti....
Za klasiku je mozda prejeftin ali opet moras kuziti taj posao da bi znao da i nije...
Recimo popravke monitora je savrseno odrezao cijenom unapred a ljudima se to svidja jer unaprijed znaju iznos racuna za odredjene tipove kvarova (ako to uopce vise i radi s obzirom da se vec i ispravni CRT doslovno bacaju) jer u 80%slucajeva se kvar rijesava u max 30 minuta sve ukljuceno...
Njegov je rizik samo ako naleti na tvrd orah da popusi malo vise vremena inace profit je tu, nije spektakularno ali ima se za zivot...
marko-sk

Post Postao/la marko-sk »

zega je napisao/la:.. .. ..
Recimo popravke monitora je savrseno odrezao cijenom unapred a ljudima se to svidja jer unaprijed znaju iznos racuna za odredjene tipove kvarova (ako to uopce vise i radi s obzirom da se vec i ispravni CRT doslovno bacaju) jer u 80%slucajeva se kvar rijesava u max 30 minuta sve ukljuceno.. .. ..
koji je naj češći uzrok rikavanja ? :)

_____

oprostite sto upadam u razgovor
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

HOT
marko-sk

Post Postao/la marko-sk »

:?

- ne razumijem :)
grrga