<br />Električna vozila i obnovljiva energija - Početna<br /> Električna vozila i obnovljiva energija

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Audi e-tron sa 4.500 Nm predstavljen u Frankfurtu
Idite na Prethodna  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
Električna vozila i obnovljiva energija - Početna
-> Europski
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
inch

PostPostano: 20.9.2009. ned. 09:29    Naslov: Citirajte i odgovorite

a što da vam kažem na sve to, ništa, svi znamo da je to tako, mene to jako smeta...kriza je moralna a onda tek gospodarska, krade se i ne postiji povjerenje u sustav i institucije države.

pobornik sam slobodnog tržišta i demokracije, a liberal po nekom svjetonazoru...zdravstvo i školstvo bi trebalo biti svima besplatno - to da bi bilo moguće treba bogat proračun i zaustaviti podkradanje.

mi imamo kvalitetne ljude, vrlo mali postotak ali imamo, možda bolje nego što imaju zemlje G8, samo što naša zemlja te resurse nikad nije znala koristiti, nema tu strategije dugoročnog razvija.

u hrvatskoj treba otvoriti tisuće novih poduzeća, samo tko, što, kako i kad ?

u ovakvim uvjetima to je teže no ikad, a ako hrvatima odgovara samoupravni oblik poduzeća, onda nek idu na to, samo meni se čini da niti tad nebi većini to bilo po volji.

kineski društveno ekonomski model neću previše kritizirati, osobno meni se to ne sviđa, taj kolektivizam ne može dati one rezultate kao što može individualizam zapada...a hrvatskoj baš nedostaje tog kolektivizma, sad se vraćam na ono moralna kriza koja je proizašla iz sasvim pogrešnog shvaćanja demokracije i slobodnog tržišta, tako da danas imamo neki sebični individualizam odnsno u politici klanove i interesne skupine, neću reći mafiju ali ali...

zemlje sjeverne evrope imaju globalno gledano najbolja društvena uređenja, taman slobod ekolko trebaš ali i obaveze prema društvu u kome živiš.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
Električna vozila i obnovljiva energija - Početna
-> Europski
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodna  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.