Servis EV

Novi, rabljeni, servis, iskustva, problemi, recenzije i pomoć u odluci
stjepan

Re: Servis EV

Post Postao/la stjepan »

Jesi vidio gore listu?
Jesi pročitao potrošnju sa kojom aplikacija računa?

Zar treba još nešto nakon svega toga?

Da, konji su bitni, ubrzanje je bitno, izgled automobila je bitan (nije isto da li je mid size SUV ili neka spuštena jurilica).

Koliko god da izfilozofiraš nećeš doći do ičega što će okrenuti stvar. BEV štedi osjenu količinu novaca svom vlasniku ako ga vlasnik može puniti kod kuće. Ako možeš puniti na solare kao ja, onda štedi još i više. Ne razumijem potrebu filozofije oko nečeg tako jednostavnog.
sarakuzza

Post Postao/la sarakuzza »

Ajd ne krsti nas svega ti, ja ne znam kako možeš samouvjereno nekome reć da "buba" a istovremeno pojma nemaš o čemu pričaš.
Ušteda a uzmeš auto za 60k eura sa FSDom kojeg nikada nisi dobio, i očekuješ da se tvoji inputi ozbiljno shvate dok pričaš o uštedi.

Listu si mi izgenerirao sa AI-a. Priznaj da NE ZNAŠ kako se kalkulira TOČNO ušteda i to je to. Nije sramota.
Nagađaš.

edit: vidim da imaš problema sa inputima, pa da pojasnim....ne kažem da se ne uštedi, ali te cifre su nebulozne
stjepan

Post Postao/la stjepan »

Nitko ne mora uzeti što ja pričam ozbiljno. Ali bi trebao uzeti informacije koje nudi proizvođač i popis parametara koji se koriste u izračunu, te ako ne vjeruje proizvođaču, sam izračunati a ne pisati gluposti.

Napišeš: "cifre su glupost" ali nikakav dokaz ili izračun nećeš pokazati. Nećeš napisati čak niti kako bi ti računao uštedu, ali ćeš reći da ono kako računa proizvođač ne valja itd.

I onda ja "krstim". Ako ja "krstim" iskreno ne znam što ti radiš....
sarakuzza

Piše i meni da troši 4.3l na otvorenoj pa kurcina

Aj ne okreći sjekiru naopako, ap škola ne funkcionira
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

sarakuzza je napisao/la: 28 svi 2025, 20:44 Piše i meni da troši 4.3l na otvorenoj pa kurcina

Aj ne okreći sjekiru naopako, ap škola ne funkcionira
Koji je to auto? Koliko trosi za stvarno? Koliko u gradu?
Otvorena kao A1 (130km/h) ili lokalna sa 80km/h ograničenjem?
sarakuzza

Da odgovorim u ap stilu

Prosječni auto sa motorom prosječnim za to područje i vožnjom iznad ogranicenja po otvorenim cestama
Odgovori

Natrag na “Kupovina električnih automobila”