Tesla 3 RWD
Mislim da je to najbolji izbor/model. LFP baterija 60kWh. Ne primječujem u praksi, ali sigurno ima neki postotak degradacije. Ako je vjerovati GOM-u (a nije) sa početnih 437km sada zna pokazati 422 najčešče na 100%ogi je napisao/la:Hvala za info iz prve ruke![]()
Kako se drži baterija? LFP?
Kad smo je kupovali ja sam si "zacrtao" 500.000km da če me služiti

Vidjet čemo, ali mi je koristimo u lokalnoj otvorenoj vožnji 90% vremena i mislim da je realno.
odabrao je nekakav kasko sa cca €500 franšize + obavezno + trošak tehničkogmiko je napisao/la:Kako to da ti je (odnosno sinu) registracija 1.100 eur, imaš neki oblik kasko osiguranja ili...??
Nisam točno zbrajao jer sam po prvi puta sinu "uvalio" dogovaranje, a bogami i plačanje

P.S. sin ima 33g. i duplu plaču od mene

Za koji auto?Gec je napisao/la:Puno plačate, mene je sve izašlo 577 eura, sa time da su u cijeni nova prometna, tablice i paket osiguranja (obavezno i kasko). Uzeo sam mini kasko koji pokriva tuču, stakla do 1000 eura vrijednosti, prirodne nepogode, požar, oštečenja od sudara (prometne nesreće) i krađu.
ID-4, vjerojatno razlika u kw, moj ima 150 kw ali mu u knjižici piše 70 kw.stjepan je napisao/la: Za koji auto?
Zadnja izmjena: Gec, dana/u 03 sij 2025, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Tesla 3 RWD
Sudjelovao sam na već tradicionalnom susretu DeMS Lendava - Koper
Supruga i ja smo išli 2 dana ranije da se umoćimo u termalne bazene, posjeta rodbini,... Za tamo smo trošili razumnih 14kWh normalne (moje) vožnje 110 - 130 po autocesti.
Na samom susretu svatko si zada sam kako misli voziti. Nema takmičenja, ali smo ipak prikupili lijepe podatke za usporedbu.
308km je ruta i većina nas je pokušala voziti što štedljivije.
Mi smo vozili 3h17m, 94km/h prosjek (ima i lokalnih cesta malo, ali i gradilišta po AC) i trošili smo 11,73kWh/100 prosjek. Punjenje u Kopru na 200kW punionici mjerilo se u 6min skoro 10kWh (CATL baterija bez predgrijavanja).
Interesantno je da su dvije Tesle Y RWD vozile cca 3h25m, trošile 12kWh/100, a napunile u 6min 17kWh (BYD baterije)
Model 3 RWD highland je vozio 3h21m i potrošio 11,2kWh/100 (bolja aerodinamika, a možda i vozač Robert
)
Bilo je tu raznih još vozila (ukupno 22), testni audi e-tron i 6 karavan su trošili dobro preko 20, ali su morali ići prvi i brzo radi organizacije cca 2h45m.
Dongfeng BOX je također uspio proći u jednom punjenju, stigao je na 7%, 3h30m i trošio je 12kWh/100 prosjek.
Odlična druženja, inače. Vedra ekipa. Čak i skoro svi troškovi (osim smještaja) su pokriveni.
Supruga i ja smo išli 2 dana ranije da se umoćimo u termalne bazene, posjeta rodbini,... Za tamo smo trošili razumnih 14kWh normalne (moje) vožnje 110 - 130 po autocesti.
Na samom susretu svatko si zada sam kako misli voziti. Nema takmičenja, ali smo ipak prikupili lijepe podatke za usporedbu.
308km je ruta i većina nas je pokušala voziti što štedljivije.
Mi smo vozili 3h17m, 94km/h prosjek (ima i lokalnih cesta malo, ali i gradilišta po AC) i trošili smo 11,73kWh/100 prosjek. Punjenje u Kopru na 200kW punionici mjerilo se u 6min skoro 10kWh (CATL baterija bez predgrijavanja).
Interesantno je da su dvije Tesle Y RWD vozile cca 3h25m, trošile 12kWh/100, a napunile u 6min 17kWh (BYD baterije)
Model 3 RWD highland je vozio 3h21m i potrošio 11,2kWh/100 (bolja aerodinamika, a možda i vozač Robert

Bilo je tu raznih još vozila (ukupno 22), testni audi e-tron i 6 karavan su trošili dobro preko 20, ali su morali ići prvi i brzo radi organizacije cca 2h45m.
Dongfeng BOX je također uspio proći u jednom punjenju, stigao je na 7%, 3h30m i trošio je 12kWh/100 prosjek.
Odlična druženja, inače. Vedra ekipa. Čak i skoro svi troškovi (osim smještaja) su pokriveni.