<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/gt1k3BLN7pw?rel=0" frameborder="0"></iframe>
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/1u7XiBnwPCw?rel=0" frameborder="0"></iframe>
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/htuVoxuMQFQ?rel=0" frameborder="0"></iframe>
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/kfISmVGCjxg?rel=0" frameborder="0"></iframe>
Proizvodnja BMW i3 - video
Cure i dečki preko vikenda sam bio u Munchenu i Stutgartu na sajmu oldtimera. Došli smo tamo u petak popodne pa sam se malo šetao i naišao na izložbeni salon BMW-a i3 pa sam imao priliku vidjeti ga uživo i sjesti u njega te ga dobro opipati.
Malo sam i porazgovarao sa prezenterom studentom koji tu radi preko student servisa tako da zna manje od mene ali ipak je znao cijenu osnovnog modela a ona iznosi 34.950 €. Ako se doda nešto opreme cijena skače i do 50000 € po mojem mišljenju nepotrebno jer je i osnovni model dobro opremljen. Kada sam ga pitao mogu li ja iz Kroatien kupiti taj auto, kaže nemože, proizvodnja je rasprodana za 6 mjeseci unaprijed tako da treba čekati 6 mjeseci.
Auto mi se inače sviđa, ima malo svemirskog dizajna ali bih se mogao priviknuti. Nažalost, nisam imao prilike probati ali sam dan kasnije vidio takav na parkingu. Malo sam zavirio unutra i otkrio hrpu žica i konektora po podu a postije sam skužio da vani piše "test auto". Dečki su malo mjerili.
Inače putem do Munchena sa autoceste se vidi skoro na svakom imanju solarnih čelija i kolektora, zatim nekoliko solarnih polja, a nađe se i ogromnih vjetrenjača.
Još me začudila tako povoljna cijena jer je to ipak BMW i još k tome napravljen od karbona te su unutra vjerovali ili ne litijeve ćelije

Malo sam i porazgovarao sa prezenterom studentom koji tu radi preko student servisa tako da zna manje od mene ali ipak je znao cijenu osnovnog modela a ona iznosi 34.950 €. Ako se doda nešto opreme cijena skače i do 50000 € po mojem mišljenju nepotrebno jer je i osnovni model dobro opremljen. Kada sam ga pitao mogu li ja iz Kroatien kupiti taj auto, kaže nemože, proizvodnja je rasprodana za 6 mjeseci unaprijed tako da treba čekati 6 mjeseci.
Auto mi se inače sviđa, ima malo svemirskog dizajna ali bih se mogao priviknuti. Nažalost, nisam imao prilike probati ali sam dan kasnije vidio takav na parkingu. Malo sam zavirio unutra i otkrio hrpu žica i konektora po podu a postije sam skužio da vani piše "test auto". Dečki su malo mjerili.

Inače putem do Munchena sa autoceste se vidi skoro na svakom imanju solarnih čelija i kolektora, zatim nekoliko solarnih polja, a nađe se i ogromnih vjetrenjača.
Još me začudila tako povoljna cijena jer je to ipak BMW i još k tome napravljen od karbona te su unutra vjerovali ili ne litijeve ćelije

a šta ćeš, moraćeš se još 6 mjeseci voziti u trabijuRoman je napisao/la:Cure i dečki preko vikenda sam bio u Munchenu i Stutgartu na sajmu oldtimera. Došli smo tamo u petak popodne pa sam se malo šetao i naišao na izložbeni salon BMW-a i3 pa sam imao priliku vidjeti ga uživo i sjesti u njega te ga dobro opipati.![]()
Auto mi se inače sviđa, ima malo svemirskog dizajna ali bih se mogao priviknuti. Nažalost, nisam imao prilike probati ali sam dan kasnije vidio takav na parkingu. Malo sam zavirio unutra i otkrio hrpu žica i konektora po podu a postije sam skužio da vani piše "test auto". Dečki su malo mjerili.![]()

Re: Proizvodnja BMW i3 - video
Test istog vozila, 300Km