Jeep Wrangler JK elektro

Završene samogradnje i registracije
eltico

Post Postao/la eltico »

Super :palac:
riba

Post Postao/la riba »

Willys je napisao/la:Da, 198V imam kad je pun paket, a prema motoru puštam 170V i ne buni se. Ima interpolove pa nema problema.
Eto, moj nije imao pa je izgorio na 160V :D
Willys

Post Postao/la Willys »

riba je napisao/la:
Willys je napisao/la:Da, 198V imam kad je pun paket, a prema motoru puštam 170V i ne buni se. Ima interpolove pa nema problema.
Eto, moj nije imao pa je izgorio na 160V :D
Mali Rade kakvog si ti imao ide do 110-115V i 400A max. Do tog napona i struje je vječni. Napon viši od 115V ne voli upravo zbog toga jer nema interpolove. Ali sasvim uredno služi za normalnu vožnju u autima do 1100kg...iznad se muči.
riba

Post Postao/la riba »

Da, mislim da bi i sa 150V bio preslab za moje potrebe ali eto, morao sam probati 8)
Willys

Post Postao/la Willys »

Prošli tjedan sam obnovio registraciju - sve prošlo bez problema. U zadnjih godinu dana što se tiče samog auta promijenio sam prednje gornje i donje kugle (bile su tvorničke,a to im je mana - sad su pojačane sa mazalicama pa bi trebalo trajati), stavljen je i novi pojačani Off road amortizer volana pa sad stavrno ljepše vozi.

Što se tiče struje zamijenio sam četkice na motoru (12kom - 170E) jer nisam stavljao nove kad sam ga ugradio ali računam da sad mogu cca 50000km odraditi s novima. Kontroler je zakzao odnosno krepala je zaštitna dioda na IGBTu - to je riješeno i ide dalje. Moram napomenuti da je to jedina stvar koja je krepala na kontroleru nakon više od 150000km pa smatram da je to OK. Klima, Webasto i sve ostalo radi bez greške.

Sve u svemu zadovoljan sam i dnevno vozi barem 50km tako da je iskorišten kako treba i nek samo dalje služi.
rkahler

Post Postao/la rkahler »

Eh, tiha patnja ...
:palac: :respekt:
OldDog

Post Postao/la OldDog »

:palac: :respekt: :palac:
eltico

Post Postao/la eltico »

bravooo :palac:
zvonimir

jeep willis