Postano: 30.10.2014. čet. 02:27 Naslov:
Vidjam tamo te lampe vec mjesecima i toliko me "impresionirala" da nisam ni jednu kupio!
No to je moj problem (prof. deformacija), kao clan candlepower foruma i flashoholic, odavno (znaju ljudi na forumu, pocelo je davno cubi je instalirao jedne od prvih LED koje sam imao na peglu) radim sa vrhunskim ledicama, u zadnje vrijeme je to intezivirano do maksimuma (radim sa 150lm/W ili high CRI 98+) pa me ovakve stvari bas ne pale jer sam slozim bolju i efikasniju (imo)...
Ali ajde kupil bum par komada pa ti kazem dojmove i mogu napraviti mali review...
U medjuvremenu ovaj je ok
http://www.cnet.com/products/cree-11w-led-with-4flow-filament-design-soft-white/
Dobro je to, zarulja je ok pogotovo mljecna jer emitira vecom povrsinom od zarne niti jer je takav izvor "neugodan" cak i kad se promatra krajickom oka, Isto vrijedi za LED emiter pa zato ih pakiraju sa difuzorima da imitiraju mljecne zarulje (cree bulb iz home depoa koju pkristo spominje), velike neonke su super samo im temperatura boje i kvalieta svijetla ne valjaju ali princip je odlican, izvor ogromne povrsine ugodan po tom pitanju...
Ovo ima odlicnu perspektivu jer kombinira sve dobre karakteristike plus dodaje mnogo novih prakticnih karakteristika...
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.