|
Električna vozila i obnovljiva energija
|
Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Tomy B.
|
Postano: 16.4.2024. uto. 21:18 Naslov: |
|
|
Samo da javim da je riješeno i par smjernica, a jednom ću probati napraviti kratke upute za sebe i druge, jer dosta je komplicirano podesiti neke stvari, malo je čudna logika u tom SW za Votol. Ja imam EM-150SP.
Motor ima 5 pari polova, tako sam zaključio jer na tim postavkama SW točno pokazuje broj okretaja.
Meni je pravilo problem to što sam motor okrenuo "naopako", remenicu sam stavio s desne strane, tako da se motor zapravo vrti u nazad da bi quad išao naprijed.
Kada quad ide naprijed SW pokazuje okretaje s predznakom - i vjerojatno je to bunilo kontroler.
Kada sam maknuo "exchange hall...", upalio "exchange phase wire..." i "hall shift angle" pomaknu za 180° na -135° (ove stupnjeve moram još provjeriti, nisam 100% siguran jesu točno te vrijednosti) onda SW pokazuje okretaje bez predznaka i sve radi, može se ograničiti struja i broj okretaja. |
|
[Vrh] |
|
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|