Pravila za atest
Nije. Cijela državna administracija bježi od pisanih tragova, zato jer uvijek mogu pogriješiti i biti tuženi.
Plaće su mikro male, staž ide, plaća ide, klima radi, novine na stolu, gablec oko 11,...ćemu izlaganje riziku ?
Tim ljudima savršeno je svejedno koliko će biti prerada u RH.
U Italiji je puno jednostavnije. Sve prerade su zabranjene. Samo tvornički el auti su dozvoljeni.
Plaće su mikro male, staž ide, plaća ide, klima radi, novine na stolu, gablec oko 11,...ćemu izlaganje riziku ?
Tim ljudima savršeno je svejedno koliko će biti prerada u RH.
U Italiji je puno jednostavnije. Sve prerade su zabranjene. Samo tvornički el auti su dozvoljeni.
Malo offtopic, ali jos jedna glupost ili je to samo meni glupost.ZEN je napisao/la: Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio.
Saljem prigovor HAKOM-u na postansku uslugu, na webu pise da nakon svake prijave dostavljaju broj prijave i detalje na email.
Nakon sat, dva, dan.... nema emaila. Zovem direktno i kazu da se mailovi salju samo ako se zalis na elektronicke usluge, tipa internet, mobitel i slicno, ali za postansku uslugu se email ne salje jer logicno to nije elektronicka usluga

ooo znam... ooo znam...creatin je napisao/la:Malo offtopic, ali jos jedna glupost ili je to samo meni glupost.ZEN je napisao/la: Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio.
Saljem prigovor HAKOM-u na postansku uslugu, na webu pise da nakon svake prijave dostavljaju broj prijave i detalje na email.
Nakon sat, dva, dan.... nema emaila. Zovem direktno i kazu da se mailovi salju samo ako se zalis na elektronicke usluge, tipa internet, mobitel i slicno, ali za postansku uslugu se email ne salje jer logicno to nije elektronicka usluga

ne buš dobil nikaj, sve do pred kraj 4 mjeseca, doma rješenje...
oni imaju rok od 4 mjeseca, od dana podnošenja, da "riješe" prigovor...
znači, par dana prije toga...
ono zaboraviš... da si se uopće i žalil...

evo im onda... kak se to dela...ZEN je napisao/la:R. da. Ćisto da znate. Osoblje CVH zaduženo za prerade, čita forum. Znaim iz osobnog iskustva
https://www.youtube.com/watch?v=r0znjWhAhY4
1:30 do 2:10

Od 1. do 8. mjeseca je trajala sapunica, na kraju hakom presudio u moju korist i hp mi trebao vratiti 6 kn + zatezne kamateGoldy je napisao/la:ooo znam... ooo znam...creatin je napisao/la:Malo offtopic, ali jos jedna glupost ili je to samo meni glupost.ZEN je napisao/la: Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio.
![]()
ne buš dobil nikaj, sve do pred kraj 4 mjeseca, doma rješenje...
oni imaju rok od 4 mjeseca, od dana podnošenja, da "riješe" prigovor...
znači, par dana prije toga...
ono zaboraviš... da si se uopće i žalil...

drugim riječnikom... najbitnije je "ispitivanje"...rkahler je napisao/la:CVH
https://www.vecernji.hr/auti/dogradnja- ... ra-1603789

čudim se... da ne traže "ispitivanje" kod zamjene guma...
jer i to je svojevrsna preinaka...
90% cvh-a je jedini smisao naplata "ispitivanja"... atest...
na primjer atest kuke... par slika se pošalje u cvh, koji onda po slikama "atestira", al su 4 šarafa dobro zašarafljena...

tak i poslije zamjene guma, bi trebalo na atest, al su šarafi dobro zašarafljeni na kotačima...