Pravila za atest

Naše samogradnje
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Nije. Cijela državna administracija bježi od pisanih tragova, zato jer uvijek mogu pogriješiti i biti tuženi.

Plaće su mikro male, staž ide, plaća ide, klima radi, novine na stolu, gablec oko 11,...ćemu izlaganje riziku ?

Tim ljudima savršeno je svejedno koliko će biti prerada u RH.

U Italiji je puno jednostavnije. Sve prerade su zabranjene. Samo tvornički el auti su dozvoljeni.
creatin

Post Postao/la creatin »

ZEN je napisao/la: Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio.
Malo offtopic, ali jos jedna glupost ili je to samo meni glupost.
Saljem prigovor HAKOM-u na postansku uslugu, na webu pise da nakon svake prijave dostavljaju broj prijave i detalje na email.
Nakon sat, dva, dan.... nema emaila. Zovem direktno i kazu da se mailovi salju samo ako se zalis na elektronicke usluge, tipa internet, mobitel i slicno, ali za postansku uslugu se email ne salje jer logicno to nije elektronicka usluga :o
ZEN
Kontakt:

Post Postao/la ZEN »

R. da. Ćisto da znate. Osoblje CVH zaduženo za prerade, čita forum. Znaim iz osobnog iskustva :D
creatin

Post Postao/la creatin »

Kao da i ne citaju, steta sto samo trose vrijeme.
Goldy

Post Postao/la Goldy »

creatin je napisao/la:
ZEN je napisao/la: Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio.
Saljem prigovor HAKOM-u na postansku uslugu, na webu pise da nakon svake prijave dostavljaju broj prijave i detalje na email.
Nakon sat, dva, dan.... nema emaila. Zovem direktno i kazu da se mailovi salju samo ako se zalis na elektronicke usluge, tipa internet, mobitel i slicno, ali za postansku uslugu se email ne salje jer logicno to nije elektronicka usluga :o
ooo znam... ooo znam...
:D
ne buš dobil nikaj, sve do pred kraj 4 mjeseca, doma rješenje...

oni imaju rok od 4 mjeseca, od dana podnošenja, da "riješe" prigovor...
znači, par dana prije toga...

ono zaboraviš... da si se uopće i žalil...
:plazi:
Goldy

Post Postao/la Goldy »

ZEN je napisao/la:R. da. Ćisto da znate. Osoblje CVH zaduženo za prerade, čita forum. Znaim iz osobnog iskustva :D
evo im onda... kak se to dela...
https://www.youtube.com/watch?v=r0znjWhAhY4

1:30 do 2:10

:skace:
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Super samo detalj, koliko para toliko muzike, ostavili su mu 8 cilindara u opisu! :D
creatin

Post Postao/la creatin »

Goldy je napisao/la:
creatin je napisao/la:
ooo znam... ooo znam...
:D
ne buš dobil nikaj, sve do pred kraj 4 mjeseca, doma rješenje...

oni imaju rok od 4 mjeseca, od dana podnošenja, da "riješe" prigovor...
znači, par dana prije toga...

ono zaboraviš... da si se uopće i žalil...
Od 1. do 8. mjeseca je trajala sapunica, na kraju hakom presudio u moju korist i hp mi trebao vratiti 6 kn + zatezne kamate :) sve dopise su mi slali preporucenom postom :)
rkahler

Post Postao/la rkahler »

Goldy

Post Postao/la Goldy »

drugim riječnikom... najbitnije je "ispitivanje"...
:smijeh2:

čudim se... da ne traže "ispitivanje" kod zamjene guma...
jer i to je svojevrsna preinaka...

90% cvh-a je jedini smisao naplata "ispitivanja"... atest...

na primjer atest kuke... par slika se pošalje u cvh, koji onda po slikama "atestira", al su 4 šarafa dobro zašarafljena...

;)

tak i poslije zamjene guma, bi trebalo na atest, al su šarafi dobro zašarafljeni na kotačima...
Misko1987

Post Postao/la Misko1987 »

pozz dali se još mogu atestirati kućne prerade auta?
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Kakvo pitanje, takav će biti i odgovor
Odgovori

Natrag na “Samogradnje električnih automobila”