Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
testdriver
|
Postano: 17.5.2023. sri. 12:25 Naslov: |
|
|
To šalju od prošle godine hehe |
|
[Vrh] |
|
|
rkahler
|
|
[Vrh] |
|
|
Pranja
|
Postano: 18.5.2023. čet. 22:00 Naslov: |
|
|
Blah, ništa ne govore. Koji jazavci :/ |
|
[Vrh] |
|
|
rkahler
|
|
[Vrh] |
|
|
riba
|
Postano: 3.8.2023. čet. 21:37 Naslov: |
|
|
Pranja je napisao/la: | Blah, ništa ne govore. Koji jazavci :/ |
Jel to Pranja sa bug foruma? |
|
[Vrh] |
|
|
rkahler
|
|
[Vrh] |
|
|
Tomy B.
|
Postano: 7.9.2023. čet. 09:54 Naslov: |
|
|
tl;dr: nema ništa novo... |
|
[Vrh] |
|
|
Pranja
|
Postano: 14.9.2023. čet. 05:12 Naslov: |
|
|
Strujni krug:
"Pozdrav svima,
upravo smo dobili informaciju od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da ćemo u naredna dva tjedna saznati sve potrebne informacije i datume za ovogodišnje subvencije pri kupovini električnih vozila.
Ovim putem Vas obavještavamo da ćemo stoga uskoro započeti s pripremama članova za ovogodišnji krug poticaja, odnosno svi članovi će na svoje e-mail adrese dobiti pojednostavljene upute za prijavu na poticaje.
Ne zaboravite da je i dalje aktualna akcija u kojoj možete dobiti čak tri godišnja članstva za cijenu samo jednog pa Vas ovim putem pozivamo da se učlanite u udrugu Strujni krug, dvoje ljudi poklonite godinu dana besplatnog članstva, a ujedno saznate sve potrebne informacije za poticaje.
Također, pozivamo Vas da se pridružite i našoj Telegram grupi u kojoj će stariji članovi dijeliti iskustva s prošlogodišnjih natječaja za kupovinu električnih vozila te međusobno si pomagati oko ispunjavanja potrebne dokumentacije. "[/img] |
|
[Vrh] |
|
|
riba
|
Postano: 14.9.2023. čet. 22:16 Naslov: |
|
|
Pranja je napisao/la: | Strujni krug:
"Pozdrav svima,
upravo smo dobili informaciju od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da ćemo u naredna dva tjedna saznati sve potrebne informacije i datume za ovogodišnje subvencije pri kupovini električnih vozila.
Ovim putem Vas obavještavamo da ćemo stoga uskoro započeti s pripremama članova za ovogodišnji krug poticaja, odnosno svi članovi će na svoje e-mail adrese dobiti pojednostavljene upute za prijavu na poticaje.
Ne zaboravite da je i dalje aktualna akcija u kojoj možete dobiti čak tri godišnja članstva za cijenu samo jednog pa Vas ovim putem pozivamo da se učlanite u udrugu Strujni krug, dvoje ljudi poklonite godinu dana besplatnog članstva, a ujedno saznate sve potrebne informacije za poticaje.
Također, pozivamo Vas da se pridružite i našoj Telegram grupi u kojoj će stariji članovi dijeliti iskustva s prošlogodišnjih natječaja za kupovinu električnih vozila te međusobno si pomagati oko ispunjavanja potrebne dokumentacije. "[/img] |
di si pranja sa bug foruma! |
|
[Vrh] |
|
|
miko
Pridružen/a: 01. 01. 2012. Postovi: 1176 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: 5.10.2023. čet. 22:40 Naslov: |
|
|
I jesu saznali šta? Da znamo i mi koji nismo članovi udruge Strujni krug |
|
[Vrh] |
|
|
Pranja
|
Postano: 6.10.2023. pet. 08:05 Naslov: |
|
|
miko je napisao/la: | I jesu saznali šta? Da znamo i mi koji nismo članovi udruge Strujni krug |
Prpićeva mamilova. Ne znaju ništa. Ovo su meni odgovorili iz fonda:
Poštovani,
ne znamo kakvim točno informacijama raspolaže navedena udruga, ali Fond do kraja godine svakako planira nastaviti sa sufinanciranjem energetski učinkovitijih vozila. Međutim, u ovom trenutku nemamo okvirni datum provedbe novog poziva kao ni preciznije informacije što će sve biti uvjet za prijavu, s obzirom da će većina biti definirana zaključcima stručne analize - koja je još u tijeku. (više informacija)
Sve relevantne informacije vezane za budući poziv moći ćete pronaći na našim stranicama, stoga Vas pozivamo da nas popratite.
S poštovanjem,
REPUBLIKA HRVATSKA / REPUBLIC OF CROATIA
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
Environmental Protection and Energy Efficiency Fund
Radnička cesta 80, 10 000 Zagreb | OIB: 5828625994
e-mail: kontakt@fzoeu.hr
http://www.fzoeu.hr
Prije ispisa na pisaču, razmislite o okolišu!
Before printing, think about the environment! |
|
[Vrh] |
|
|
miko
Pridružen/a: 01. 01. 2012. Postovi: 1176 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: 6.10.2023. pet. 15:40 Naslov: |
|
|
Hvala na odgovoru!!!
Znači nezna se ništa |
|
[Vrh] |
|
|
rkahler
|
|
[Vrh] |
|
|
Tomy B.
|
Postano: 27.11.2023. pon. 12:08 Naslov: |
|
|
malo sam tražio što kupiti za neki ozbiljniji auto i čini mi se najbolja opcija model 3 s manjom baterijom 60 kWh, 513 km WLTP (računam 300 km autocesta 120-130 km/h), 43 000 €
ima li netko neki drugi prijedlog? |
|
[Vrh] |
|
|
stjepan
|
Postano: 27.11.2023. pon. 15:11 Naslov: |
|
|
Kao jedini obiteljski auto, definitivno dobar odabir. Ne znam niti jednu drugu marku / model koji nudi to što nudi taj auto za tu količinu novaca. Uz omjer onoga što nudi sam auto i koliko košta, tu je i pristup Superchargerima koji te oslobađaju od planiranja dužih putovanja što po meni svakako ima dodatnu vrijednost.
No možda jedan ovako hint. Ako ti nije hitno, pričekaj da se malo napuni inventar. Kad ih ima na inventaru, daju popuste i od par tisuća €
Tu je još i onaj kod koji dobiješ od nekog postojećeg vlasnika, pa uštediš još nešto sitno (mislim da je zadnji puta bilo 500€) |
|
[Vrh] |
|
|
|