Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
rkahler

|
|
[Vrh] |
|
 |
Tomy B.

|
Postano: 19.7.2023. sri. 22:07 Naslov: |
|
|
je li moguće da se ekipa iz autosalona dolazi u lidl puniti na type 2 ili postoji neko manje balkansko objašnjenje?
 |
|
[Vrh] |
|
 |
OldDog

|
Postano: 20.7.2023. čet. 05:56 Naslov: |
|
|
Citat: | je li moguće da se ekipa iz autosalona dolazi u lidl puniti na type 2 ili postoji neko manje balkansko objašnjenje? |
Vjerovatno netko (ili svi ) iz autosalona koriste testno vozilo u privatne svrhe,
pa se sa njim ponašaju kao sa svojim privatnim. |
|
[Vrh] |
|
 |
eltico

|
Postano: 20.7.2023. čet. 09:17 Naslov: |
|
|
Jedna šinjorina iz GLS-a mi je rekla još prije cca pola godine, da im "priznaju trošak punjenja" kod kuće ili gdje se snađu fiksno npr.40€, pa se eto oni snalaze.
Firma bi obavezno trebala imati dvorište sa punjačima, mislim. |
|
[Vrh] |
|
 |
sarakuzza
|
Postano: 20.7.2023. čet. 11:54 Naslov: |
|
|
Imaju pravo koristit punjač kao i svi ostali.
Ako ste zamislili da će čekati samo vas....tough luck |
|
[Vrh] |
|
 |
Tomy B.

|
Postano: 20.7.2023. čet. 14:23 Naslov: |
|
|
naravno, ali to su te balkanske fore, zato su i smanjili na 14-15 kw
imam garažu, pa me nije briga, većinom i kada je slobodno mi se neda stavljati puniti, ali isto tako autowill ima punjač na svom parkingu... |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 27.7.2023. čet. 09:31 Naslov: |
|
|
Ne jednom sam vidio dostavne kombije da cuce na punionici...
Ako je slobodno kad idem u shopping onda se ustekam tih 20-30m - ne da mi se cekati dulje. Mislim da je to neka generalna ideja fer koristenja. |
|
[Vrh] |
|
 |
eltico

|
Postano: 28.7.2023. pet. 08:32 Naslov: |
|
|
Otkako Lidl i Kaufland u Puli imaju punionice, praktički samo u njima i obavljam kupnju, ali se ne priključujem jer sam s malim autom (osim ako dođem s Teslom) i skromnim mogućnostima punjenja, nego cijenim što su se eto bar potrudili.
A npr. Plodine u Fažani sa cijenama "drpi gdje možeš"(turizam, a nas domaće ko šiša) zaobilazim u širokom luku. Jedino mi je bio gušt tamo kupiti cigarete dok sam pušio, jer mi nemože dignuti cijenu.  |
|
[Vrh] |
|
 |
creatin
|
Postano: 28.7.2023. pet. 09:26 Naslov: |
|
|
eltico je napisao/la: | Otkako Lidl i Kaufland u Puli imaju punionice, praktički samo u njima i obavljam kupnju, ali se ne priključujem jer sam s malim autom (osim ako dođem s Teslom) i skromnim mogućnostima punjenja, nego cijenim što su se eto bar potrudili.
A npr. Plodine u Fažani sa cijenama "drpi gdje možeš"(turizam, a nas domaće ko šiša) zaobilazim u širokom luku. Jedino mi je bio gušt tamo kupiti cigarete dok sam pušio, jer mi nemože dignuti cijenu.  |
Plodine su i u ostalim obalnim gradovima bezobrazno skupe u odnosu na njihove poslovnice u unutrasnjosti. |
|
[Vrh] |
|
 |
riba

|
Postano: 29.7.2023. sub. 22:57 Naslov: |
|
|
Plodine su smeće od dućana generalno i treba ih bojkotirati. |
|
[Vrh] |
|
 |
stipe_zd

|
Postano: 3.8.2023. čet. 09:58 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: | Ne jednom sam vidio dostavne kombije da cuce na punionici...
|
u zadru je GLS vjecno na lidlovoj i kauflandovoj punionici (odamh su nasuprot ceste)
ostave ih po par sati, pa se ti misko snalazi kako znas i umijes... |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 3.8.2023. čet. 10:29 Naslov: |
|
|
stipe_zd je napisao/la: | Cose je napisao/la: | Ne jednom sam vidio dostavne kombije da cuce na punionici...
|
u zadru je GLS vjecno na lidlovoj i kauflandovoj punionici (odamh su nasuprot ceste)
ostave ih po par sati, pa se ti misko snalazi kako znas i umijes... |
Kada ih iduci puta vidim na punionici slikam kombi + registraciju i saljem prigovor GLS-u direktno - jer to su vecinom sve mali kooperanti.
Nije mu dosta sto se doma puni i vozi za 1.5 EUR / 100km, mora jos i drugima raditi probleme.  |
|
[Vrh] |
|
 |
creatin
|
Postano: 3.8.2023. čet. 13:04 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: |
Kada ih iduci puta vidim na punionici slikam kombi + registraciju i saljem prigovor GLS-u direktno - jer to su vecinom sve mali kooperanti.
Nije mu dosta sto se doma puni i vozi za 1.5 EUR / 100km, mora jos i drugima raditi probleme.  |
Mozda su dobili naputak da se pune svugdje samo ne u krugu firme da se ne trosi struja
Prije par dana mi van ZG-a dolazi GLS, decko u svom osobnom autu, luta okolo ko muha bez glave. Vozi GLS dostavu svojim autom i koristi svoj telefon na karticu i potrosio je sav promet na gps promet. Kaze novi sam, pa zar "novi" zaposlenici voze dostave u osobnim automobilima i koriste svu svoju opremu? |
|
[Vrh] |
|
 |
|