Koja noćna mora!

Krivo se priča.Pranja je napisao/la:Iako Teslu imam tek dva tjedna, mogao bih dodati da me isprepadao vec i "tempomat". Ghost braking ni od kuda. A prica se da se to dogada samo na FSD-u.
Vjarojatno zato i vracaju radar sa HW4 vozilima.
I sad si misliš, wow, to traje jako dugo već! I onda:At the time Tesla programmed in the rosy range projections, it was selling only two models: the two-door Roadster, its first vehicle, which was later discontinued; and the Model S, a luxury sport sedan launched in 2012.
Čak što?!Reuters could not determine whether Tesla still uses algorithms that boost in-dash range estimates.
a za ekipu koja je vidjela na vlastite oči kako im mobitel gubi postotke na hladnom i ponovo dobije postotke na toplom je sve jasno.After doing more research into range estimates, he said he ultimately concluded there is nothing wrong with his car. The problem, he said, was that Tesla is overstating its performance. He believes Tesla “should be a lot more explicit about the variation in the range,” especially in very cold weather.
To ti mogu ja odgovoriti: nije glup. Reuters je firma koja vrlo rado uzima lovu kako bi po nečemu pljuvali. Prisjeti se samo COVID-a: Pfizer im je platio milijarde dolara kako bi pljuvali po drugima i hvalili Pfizer. Napisali su preko 20000 članaka o njihovim konkurentima i svaki put kad je netko imao komplikacije ili umro nakon cijepljenja Astrom ili Modernom ili bilo čim drugim isticali bi to na sva zvona, a kad netko umre od Pfizera (za red veličine veća brojka nego kod konkurenata) ni riječi. Isključivo pozitivne stvari o Pfizeru. Nešto preko 2000 (vrlo pozitivnih) članaka su napisali o Pfizeru. Rezultat? Redovi za cijepljenje su bili puuuno veći ako se cijepilo Pfizerom, a puuuno manji u redu gdje se cijepilo Johnsonom ili Astrom i sl. I sad si ti misliš: pa kako oni to mogu raditi nekažnjeno? Mislim time i na Pfizer i na Reuters. Pa isplati im se! Žrtve su već ispod zemlje. A ako si preživio sretno ti u dokazivanju da si baš od njihovog cjepiva dobili komplikaciju. Pogodi tko ima bolje odvjetnike. Situacija malo podsjeća na onaj slučaj kad je Mosanto tražio od farmera (negdje u Kanadi) da im plaća tantijeme jer je njegova soja (ili kukuruz...nije više ni važno) dobila preko vjetra i kukaca "bolje" gene jer mu susjed uzgaja s Monsanto sjemenom. Naravno da je čovjek poludio na samu ideju i nije htio ništa platiti. Monsanto ga je tužio. Čovjek je izgubio cijelu farmu. Sve legalno.stjepan je napisao/la:Ono što mene zanima je, da li je novinar glup i ne razumije što sve i kako utječe na domet bilo kojeg auta, pa tako i BEV-a, što sve utječe na kapacitet baterije, ili se radi o plaćenom "hit piece"-u od strane ekipe kao što je Dan O’Dowd i njemu slični koji javno plaćaju anti Tesla reklame i time se hvale na Twitter-u i po novinama.