Postano: 14.5.2023. ned. 03:17 Naslov: SQUAD Solar
Simpa auto, veoma praktican sa solarnim panelom na krovu koji daje
20tak km na suncan dan (un NL, 30km u Spanjolskoj),
max brzina 45km/h , baterije koje sa samo zamjene ustekavanjem!
Cijena: 6250eura!
Isturene gume ga cine "nerazbivim" na malim brzinama ces prije udariti gumama u zid nego karoserijom auta, tako da je parkiranje super jednostavno...
Sviđa mi se koncept a i izgled ovog vozila. ima mnogo dobrih stvari... Jedino ogibljenje je katastrofa, na ovu brzinu bi mogao staviti i neki dosta mekši ovjes...
Postano: 6.6.2023. uto. 01:28 Naslov:
BB je napisao/la:
Sviđa mi se koncept a i izgled ovog vozila. ima mnogo dobrih stvari... Jedino ogibljenje je katastrofa, na ovu brzinu bi mogao staviti i neki dosta mekši ovjes...
Autor clanka je komnentirao ovjes koji ce biti doradjen, naime on je testirao prototip koji nije imao dobro slozen ovjes...
To ce biti sredjeno do proizvodnje.
Vezano uz kupovinu da NL je u EU tako da
Autor clanka je komnentirao ovjes koji ce biti doradjen, naime on je testirao prototip koji nije imao dobro slozen ovjes...
To ce biti sredjeno do proizvodnje.
Vezano uz kupovinu da NL je u EU tako da
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.