Postano: 8.8.2022. pon. 18:34 Naslov:
OldDog je napisao/la:
Snimka je lažirana radi skupljanja klikova.
Na pojedinim djelovima je ubrzana najmanje 2×.
To se vidi na nekoliko mjesta kad vozila ispred njega daju žmigavac.
Žmigavci na snimci rade više nego dvostruko brže od normalnog rada žmigavaca.
Da je samo na jednom vozilu moglo bi se reći da ja žmigavac pokvaren, ali to je isto na nekoliko različitih vozila.
Tako to izgleda kao suluda vožnja.
Snimka ima varijabilnu brzinu ne znam iz kojeg razloga, da smanji cekanja koja sustav proizvodi u izobilju pokusavajuci biti sustav minimalnog rizika pretpostavljam...
Tako je to danas sa sustavima autonomne voznje, najvise se mogu koristiti kao ispomoc a onda kad ti pukne film "preuzmes volan" pa opet pustis sustavu kad pocne biti dosadno...
Snimka je lažirana radi skupljanja klikova.
Na pojedinim djelovima je ubrzana najmanje 2×.
To se vidi na nekoliko mjesta kad vozila ispred njega daju žmigavac.
Žmigavci na snimci rade više nego dvostruko brže od normalnog rada žmigavaca.
Da je samo na jednom vozilu moglo bi se reći da ja žmigavac pokvaren, ali to je isto na nekoliko različitih vozila.
Tako to izgleda kao suluda vožnja.
Snimka ima varijabilnu brzinu ne znam iz kojeg razloga, da smanji cekanja koja sustav proizvodi u izobilju pokusavajuci biti sustav minimalnog rizika pretpostavljam...
Tako je to danas sa sustavima autonomne voznje, najvise se mogu koristiti kao ispomoc a onda kad ti pukne film "preuzmes volan" pa opet pustis sustavu kad pocne biti dosadno...
Citat iz članka:
Iako je ovaj automobil mnogo oprezniji, defenzivniji i dosta sporiji u vožnji od većine drugih automobila izgleda kao da je tehnologija potpuno spremna za upotrebu što se ne bi moglo reći za većinu sličnih sustava koje smo do sada vidjeli u akciji.
snimku su ubrzali... da nebi bila dosadna... inače bi tri puta više trajala.
ovo je demonstracija... situacija u prometu
no tako ubrzana "ledi krv"...
a ustvari je kak članak veli to najsporiji auto
Postano: 9.8.2022. uto. 16:46 Naslov:
Na snimci se lijepo vidi brzinomjer. Nije da su pokušali sakriti samu brzinu. To da je video ubrzan je jasno na prvi pogled. Isto tako je jasno zašto je ubrzan.....bio bi dosadan za popizditi da nije. Zbog ubrzanja snimke izgleda da je napravio nešto agresivnije, ali kad usporiš snimku, vidiš da se nije desilo ništa niti približno opasno.
Ovdje nije bitno zaustavljanje već je bitna regulacija prometa. AI uči 'u hodu' prepoznavati pokrete osobe koja regulira promet. U ovom slučaju je to policajac ali može biti i radnik koji maše zastavicom kada su neki radovi na cesti.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.