Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
stjepan
|
Postano: 16.12.2022. pet. 22:40 Naslov: |
|
|
Ako lik trči iz kafića, onda nešto znači
Ja bih ga natjerao da pretrči maraton ili da odustane. |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 20.12.2022. uto. 09:08 Naslov: |
|
|
Kakva je situacija na besplatnim CCS punjacima u rijeci - Lidl i Kaufland?
Ono, da li je tamo obicno guzva, moze li se puniti neradnim danima kada ducani ne rade i slicno?
Pitam zato jer trebam u Opatiju ici 1.1. pa da znam da li uopce ima smisla to gledati ili da jednostavno odem na punionicu "ELEN Štangerova" i tamo rijesim.
Hvala na infu! |
|
[Vrh] |
|
 |
OldDog

|
Postano: 20.12.2022. uto. 19:34 Naslov: |
|
|
Lidl ni kaufland u Rijeci nemaju nukakve punionice.
CCS imaš u Čavlima u centru iza benzinske -Elen,
zatim kod Konzuma u Rijeci, Osiječka ul. 71 - T com,
Tower trgovački centar ul. Ulica Janka Polića Kamova (nije ti baš uz put) T-com,
i kod Lidla na kukuljanovu. Tamo nisa baš često, ali 2× sam bio i bilo je zauzeto.
Jednom je bio Twingo priključen a nije se punio (napunjen)
Plus gore spomenuti u Opatiji.
Svi drugi su AC 22kW, a u interšparu na Rujevici je AC 17 kW. |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 22.12.2022. čet. 10:09 Naslov: |
|
|
Hvala @OldDog, znaci kao i u Zg na besplatnima - ako si ovisan o vremenu i ne mozes cekati bolje platiti pa si miran. |
|
[Vrh] |
|
 |
eltico

|
Postano: 22.12.2022. čet. 19:24 Naslov: |
|
|
Kaj ideš na Advent u Opatiju?  |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 22.12.2022. čet. 21:20 Naslov: |
|
|
eltico je napisao/la: | Kaj ideš na Advent u Opatiju?  |
Jos bolje - zena ide na novogodisnje kupanje, ja sam vozac i pratnja.  |
|
[Vrh] |
|
 |
stipe_zd

|
Postano: 25.1.2023. sri. 18:26 Naslov: |
|
|
Evo, jos jedan od problema u Zadru...
Doticni "gospodin" uredno iskljuci moj golf iz uticnice i spoji svog twinga...
Bila mi je supruga, samo je sila u auto i otisla, nije tila cekati...
Doduse, kad je taman stigla, zvala me je jer joj je bilo cudno sto je njegov kabel bio na podu, pretpostavljam da je njega netko iskljucio. Kad je vidio moj auto, naravno, zakljucak je da sam ga ja iskljucio, pa si daje za pravo iskljuciti mene.
 |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 26.1.2023. čet. 09:09 Naslov: |
|
|
stipe_zd je napisao/la: | Evo, jos jedan od problema u Zadru...
Doduse, kad je taman stigla, zvala me je jer joj je bilo cudno sto je njegov kabel bio na podu, pretpostavljam da je njega netko iskljucio. Kad je vidio moj auto, naravno, zakljucak je da sam ga ja iskljucio, pa si daje za pravo iskljuciti mene. |
U Zagrebu to znaju neki taksisti raditi.
Zoe nije htio pustiti kabel iz auta (a onda ne pusti ni punionica) dok ne stisnes gumb na daljinskom, bez obzira sto se prekine punjenje pa se onda drugi svejedno ne mogu puniti.
Kona ima opciju da li hoces da automatski pusti kabel kad zavrsi (ili se prekine) punjenje ili da moras stisnuti gumb - bas radi takvih sam stavio da se mora stisnuti gumb. |
|
[Vrh] |
|
 |
stipe_zd

|
Postano: 26.1.2023. čet. 15:25 Naslov: |
|
|
Iz golfa ne mozes istekati dok ga ne otkljucas, ali iz punionice bez problema ide, nema sto blokirati... |
|
[Vrh] |
|
 |
stjepan
|
Postano: 26.1.2023. čet. 18:24 Naslov: |
|
|
Kakvih kretena ima majko mila....
Ja za sada nisam imao nikakvih problema no kad punim, punim na punionicama koje imaju vlastiti kabel koji se ne može izvaditi, a auto po defaultu zaključa sa svoje strane.. |
|
[Vrh] |
|
 |
perk87

|
Postano: 13.3.2023. pon. 23:31 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: | stipe_zd je napisao/la: | Evo, jos jedan od problema u Zadru...
Doduse, kad je taman stigla, zvala me je jer joj je bilo cudno sto je njegov kabel bio na podu, pretpostavljam da je njega netko iskljucio. Kad je vidio moj auto, naravno, zakljucak je da sam ga ja iskljucio, pa si daje za pravo iskljuciti mene. |
U Zagrebu to znaju neki taksisti raditi.
Zoe nije htio pustiti kabel iz auta (a onda ne pusti ni punionica) dok ne stisnes gumb na daljinskom, bez obzira sto se prekine punjenje pa se onda drugi svejedno ne mogu puniti.
Kona ima opciju da li hoces da automatski pusti kabel kad zavrsi (ili se prekine) punjenje ili da moras stisnuti gumb - bas radi takvih sam stavio da se mora stisnuti gumb. |
Znači danas žena ode u kaufland u kupovinu i na kavu, kao spojit ugodno sa korisnim pa auto napunit je bila ideja. Međutim, taksisti su okupirali punjač Kaufland na Branimirovoj u Zagrebu i samo se redali. Jedan napuni i čuva mjesto kolegi...2h su oni punili/kampirali na punjaču... |
|
[Vrh] |
|
 |
stjepan
|
Postano: 13.3.2023. pon. 23:59 Naslov: |
|
|
Taksisti bez jebemti sjede na punjačima Lidla / Kauflanda. Ne sjećam se kad sam prošao pokraj nekog od njih a da nije bio taksist gore zakačen.
Ne smeta me to što ih koriste. Ako imaš vremena čamiti na parkingu (a njima je čamljenje u opisu posla), čami i puni, ali ono što me smeta je da nisam vidio niti jednog da je ušao u dućan i kupio nešto. Nula. Doslovce, doveze se, spoji, i odšeta u lokalni kvartovski kafić.
Najgori mi je bio tip kod Kauflanda kod Arene. Ja i žena izlazimo iz njega i vidim tip se uparkirava, spaja pokreće punjenje i odšeta prema Areni. Nije se čak udostojio potrošiti novac u Kauflandovom kafiću, nego ide majstor u shopping ili tamo negdje sjest na kavu.
Zbog njih će dućani nakon nekog vremena smanjiti snage ili na neki drugi način sjebati punjenje svojim pravim mušterijama.
Koliko sam uspio vidjeti, Arena / Sloboština su već srezali snagu punjenja sa 50kw na 25kw. Budale ne kuže da su normalni, da bi mogli koristiti to u svoju korist dugoročno. Ovako samo ubrzavaju sve do trenutka kad će morati plaćati. |
|
[Vrh] |
|
 |
testdriver

|
Postano: 14.3.2023. uto. 13:12 Naslov: |
|
|
Kaufland je već zalijepio na punjač da za aktiviranje moraš potrošit 30€ u dućanu.
U drugim zemljama EU taksistima je zabranjeno korištenje takvih punjača. Ne znam gdje su mi to rekli da ajde da kažem obrtima i firmama nije dozvoljeno korištenje....e sad kolko je to u praksi ne znam,
Danas je e spots poslao obavijest da minimalno saldo za punjenje na aplikaciji mora biti bar 7€, bolje to nego 55€ predautorizacije hepa |
|
[Vrh] |
|
 |
perk87

|
Postano: 14.3.2023. uto. 14:40 Naslov: |
|
|
testdriver je napisao/la: | Kaufland je već zalijepio na punjač da za aktiviranje moraš potrošit 30€ u dućanu.
U drugim zemljama EU taksistima je zabranjeno korištenje takvih punjača. Ne znam gdje su mi to rekli da ajde da kažem obrtima i firmama nije dozvoljeno korištenje....e sad kolko je to u praksi ne znam,
Danas je e spots poslao obavijest da minimalno saldo za punjenje na aplikaciji mora biti bar 7€, bolje to nego 55€ predautorizacije hepa |
Ovo za potrošit su makeli znak na Branimirovoj (Kaufland Zagreb).
Da li ovo sa Saldom vrijedi i za besplatne punjače? |
|
[Vrh] |
|
 |
debeli

|
Postano: 14.3.2023. uto. 15:26 Naslov: |
|
|
Da li ovo sa Saldom vrijedi i za besplatne punjače?[/quote]
NE. Za besplatne nije potrebno.