mene nisu gnjavili, ali ja gotovo nikada ne dolazim nešto kupiti bez da se nisam unaprijed informirao, tako da često znam više od njih.
recimo prošle godine kad su bili poticaji, za twinga s osnovnim paketom opreme nije se mogla uzeti klima niti uz nadoplatu, par dana su vijećali oko toga dok nisu skužili da je tako.
Meni nisu dali set za skidanje točkova,a ni servisnu knjižicu tako da ne znam jesam li fulao servis.
Nadam se da je na 20.000 km jer već imam više od 15.000 u četiri i pol mjeseca.
Naručivao sam felge za zimske gume ,no nemaju ni toga.
Sve u svemu , totalno su zbunjeni oko Springa.
I meni su nudili Twinga jer je odmah bio dostupan, no gepek je premali, a ja springa koristim kao teretno vozilo.
Čudo koliko ga se može natovariti
zvonimir je napisao/la:Meni nisu dali set za skidanje točkova,a ni servisnu knjižicu tako da ne znam jesam li fulao servis.
I meni su nudili Twinga jer je odmah bio dostupan, no gepek je premali, a ja springa koristim kao teretno vozilo.
Bio bi dobar jedan malo detaljniji opis i nešto slika kako se sve može koristiti
zvonimir je napisao/la:Meni nisu dali set za skidanje točkova,a ni servisnu knjižicu tako da ne znam jesam li fulao servis.
Bio bi dobar jedan malo detaljniji opis i nešto slika kako se sve može koristiti
Slike ne mogu još stavljati, no u taj mali autić stane 28 kartona piva i preveze 350 kg tereta bez problema, a ne vidi se izvana da je toliko opterećen.
Evo malo iskustava.
Nisam uspio uploadati sliku na imgur sa rekordnim dometom od 368 km ljetos.Neće da prihvati datoteku
Sada je naravno sa grijanjem manji, no oko 230 km.
Klima puno manje troši od grijanja.Šteta što grijanje nije rješeno drugačije.
Super je što se zadnja sjedala mogu spustiti pa stane sve ono što sam prije spomenuo, i auto ne izgleda natovaren.
Zbog tvrđeg ovjesa pati udobnost, no to je ipak gradski automobil.
Kupio sam organizator konzole ispred mjenjača pa ništa više ne bježi.
Zanimljivo je što mi često javlja da provjerim postavke SOS poziva nakon malo žustrije vožnje po zavojima.
Auto zbilja lijepo ide i brojke o ubrzanju na papiru nisu realne jer je auto izgleda prigušen pri kretanju da ne dođe do proklizavanja kotača.
Od 20-80 kmh prestižem i ostavljam druge u"čudu".
Navigacija nije baš točna što se tiče ograničenja brzine.
Zanimljivo je automatsko kočenje koje nisam prije imao i kamera i alarmi za vožnju unatrag.Opasno je kad sjednem u drugi auto koji to nema.
Servis je na svakih 30.000 km a ja sam na 24 trenutno.
Sve u svemu, pozitivni dojmovi, dobio sam više nego što sam očekivao.
[/https://imgur.com/a/FcT07tOquote]
Bravo, volim aute koji nemaju neku veliku snagu ali su kočoperni, srčani, odmah reaguju za razliku onih sa gomilom konja a uvijek imaju sekundu pauze...
A vidim da koristiš auto sa zadovoljstvom i da štediš na gorivu, opet za razliku od preskupih elektro auta koji su samo fenseraj...
Nisam primjetio niti jednu kapljicu vode unutar kutije nakon tri dana voženje po kiši i namjerno kroz lokve baš da vidim hoće li stvari u kutiji ostati suhe.