|
Električna vozila i obnovljiva energija
|
Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
debeli

|
Postano: 29.6.2022. sri. 04:54 Naslov: |
|
|
Nije. Cijela državna administracija bježi od pisanih tragova, zato jer uvijek mogu pogriješiti i biti tuženi.
Plaće su mikro male, staž ide, plaća ide, klima radi, novine na stolu, gablec oko 11,...ćemu izlaganje riziku ?
Tim ljudima savršeno je svejedno koliko će biti prerada u RH.
U Italiji je puno jednostavnije. Sve prerade su zabranjene. Samo tvornički el auti su dozvoljeni. |
|
[Vrh] |
|
 |
creatin
|
Postano: 29.6.2022. sri. 10:35 Naslov: |
|
|
ZEN je napisao/la: |
Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio. |
Malo offtopic, ali jos jedna glupost ili je to samo meni glupost.
Saljem prigovor HAKOM-u na postansku uslugu, na webu pise da nakon svake prijave dostavljaju broj prijave i detalje na email.
Nakon sat, dva, dan.... nema emaila. Zovem direktno i kazu da se mailovi salju samo ako se zalis na elektronicke usluge, tipa internet, mobitel i slicno, ali za postansku uslugu se email ne salje jer logicno to nije elektronicka usluga  |
|
[Vrh] |
|
 |
ZEN

|
Postano: 29.6.2022. sri. 15:25 Naslov: |
|
|
R. da. Ćisto da znate. Osoblje CVH zaduženo za prerade, čita forum. Znaim iz osobnog iskustva  |
|
[Vrh] |
|
 |
creatin
|
Postano: 29.6.2022. sri. 22:25 Naslov: |
|
|
Kao da i ne citaju, steta sto samo trose vrijeme. |
|
[Vrh] |
|
 |
Goldy
|
Postano: 30.6.2022. čet. 18:33 Naslov: |
|
|
creatin je napisao/la: | ZEN je napisao/la: |
Slao sam im mejlove s pitanjima pred koju fodinu kad sam započeo projekt. Telefonski su mi jednostavno objasnili, da nisu dužni odfvarati elektronskim putem. Možda ih je COVID u mešuvremenu nešto osuvremenio. |
Saljem prigovor HAKOM-u na postansku uslugu, na webu pise da nakon svake prijave dostavljaju broj prijave i detalje na email.
Nakon sat, dva, dan.... nema emaila. Zovem direktno i kazu da se mailovi salju samo ako se zalis na elektronicke usluge, tipa internet, mobitel i slicno, ali za postansku uslugu se email ne salje jer logicno to nije elektronicka usluga  |
ooo znam... ooo znam...
ne buš dobil nikaj, sve do pred kraj 4 mjeseca, doma rješenje...
oni imaju rok od 4 mjeseca, od dana podnošenja, da "riješe" prigovor...
znači, par dana prije toga...
ono zaboraviš... da si se uopće i žalil...
 |
|
[Vrh] |
|
 |
Goldy
|
Postano: 30.6.2022. čet. 18:42 Naslov: |
|
|
ZEN je napisao/la: | R. da. Ćisto da znate. Osoblje CVH zaduženo za prerade, čita forum. Znaim iz osobnog iskustva  |
evo im onda... kak se to dela...
https://www.youtube.com/watch?v=r0znjWhAhY4
1:30 do 2:10
 |
|
[Vrh] |
|
 |
zega

|
Postano: 3.7.2022. ned. 23:37 Naslov: |
|
|
Super samo detalj, koliko para toliko muzike, ostavili su mu 8 cilindara u opisu!  |
|
[Vrh] |
|
 |
creatin
|
Postano: 4.7.2022. pon. 21:05 Naslov: |
|
|
Goldy je napisao/la: | creatin je napisao/la: | ZEN je napisao/la: |
ooo znam... ooo znam...
ne buš dobil nikaj, sve do pred kraj 4 mjeseca, doma rješenje...
oni imaju rok od 4 mjeseca, od dana podnošenja, da "riješe" prigovor...
znači, par dana prije toga...
ono zaboraviš... da si se uopće i žalil...
 |
Od 1. do 8. mjeseca je trajala sapunica, na kraju hakom presudio u moju korist i hp mi trebao vratiti 6 kn + zatezne kamate sve dopise su mi slali preporucenom postom  |
|
[Vrh] |
|
 |
rkahler

|
|
[Vrh] |
|
 |
Goldy
|
Postano: 2.8.2022. uto. 10:41 Naslov: |
|
|
drugim riječnikom... najbitnije je "ispitivanje"...
čudim se... da ne traže "ispitivanje" kod zamjene guma...
jer i to je svojevrsna preinaka...
90% cvh-a je jedini smisao naplata "ispitivanja"... atest...
na primjer atest kuke... par slika se pošalje u cvh, koji onda po slikama "atestira", al su 4 šarafa dobro zašarafljena...
tak i poslije zamjene guma, bi trebalo na atest, al su šarafi dobro zašarafljeni na kotačima... |
|
[Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|