Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
killerdog
|
Postano: 16.3.2022. sri. 01:40 Naslov: Nova baterija ne radi, molim pomagajte |
|
|
pozdrav, stvarno se nadam da ce se netko javiti.
uglavnom nakon godina i godina voznje na artasovoj bateriji, dosao joj je kraj i jednostavno se nije htjela napuniti i izbacivala je nakon par minuta punjenja.
uzeo sam novu litij ion bateriju, i sada sve pospajam ali ne zeli gas raditi.
nadam se da ce netko moci pomoci, baterija izgleda ok sve, spojena je jer regan radi
radilo je sve normalno na staroj, nesto mi zvoni da je voltaza zapravo kod artasa baterija bila visa, jel to moguci razlog ?
foto s bms app
https://i.postimg.cc/5tHcHJmt/IMG-20220315-174142-DRO.jpg
Edit: ipak sve ok radi, jednostavno je voltaza bila premala ocito za kontroler i nije davao znakove zivota
Prekida negdje kod 48v
Zadnja promjena: killerdog; 28.3.2022. pon. 14:41; ukupno mijenjano 1 put. |
|
[Vrh] |
|
|
dakic.dubravko
|
Postano: 16.3.2022. sri. 07:48 Naslov: |
|
|
pozdrav,
ako je tako kako si napisao;
baterija je ok, naponi su ok
kontroler vjerojatno ok jer regen radi
vjerojatno su te tri žice od gas-a, provjeri od ručice gasa do kontrolera da li ima prekida, možda naj da otvoriš i sam gas da vidiš da li je unutra sve ok te omski vidiš do kontrolera da "pišti" instrument |
|
[Vrh] |
|
|
Tomy B.
|
Postano: 16.3.2022. sri. 09:55 Naslov: |
|
|
možda LVC na kontroleru |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 16.3.2022. sri. 12:06 Naslov: |
|
|
Nije li artasova baterija lifepo, a ti si presao na li-ion? |
|
[Vrh] |
|
|
killerdog
|
Postano: 28.3.2022. pon. 14:46 Naslov: |
|
|
Tomy B. je napisao/la: | možda LVC na kontroleru |
Da, izgleda da je tako, da se nadovezen i creatinu,, ocito je kontroler podese na lifepo4, radi ali eto samo do cca 45% iskoristenosti baterije
Sto za sada posto sam povecao Ah mi je cisto ok, pa, necu dirati kontroler jos neko vrijeme, ali cu baciti oko da vidim nove u ponudi, po mogucnosti di se moze kontrolirati preko plavozuba postavke |
|
[Vrh] |
|
|
Cose
|
Postano: 28.3.2022. pon. 15:24 Naslov: |
|
|
killerdog je napisao/la: | Tomy B. je napisao/la: | možda LVC na kontroleru |
Da, izgleda da je tako, da se nadovezen i creatinu,, ocito je kontroler podese na lifepo4, radi ali eto samo do cca 45% iskoristenosti baterije
Sto za sada posto sam povecao Ah mi je cisto ok, pa, necu dirati kontroler jos neko vrijeme, ali cu baciti oko da vidim nove u ponudi, po mogucnosti di se moze kontrolirati preko plavozuba postavke |
Nema potrebe - podesi se LVC, regen i sto vec treba od parametara prema novoj bateriji i ne trebas vise nista dirati (do nove baterije ako bude drugacija). |
|
[Vrh] |
|
|
|