Postano: 26.1.2021. uto. 12:47 Naslov:
Istina, na kraju s poticajima su izasle ispod 90k kn sto je odlicna cijena.
Svaka cast Teslama, e-Tron i slicnm high-end autima, ali ovakvi mali, prakticni i cijenom pristupacni auti su ono sto ce (brojkama) predvoditi tranziciju na full EV promet.
kažu 150 isporučeno prošle god
navodno je dosta bilo regano i izvezeno, slično kao i sa konama koliko sam načuo
istina da ih ima po cesti najviše, nema grada gdje ih par nisam vidio
navodno je dosta bilo regano i izvezeno, slično kao i sa konama koliko sam načuo
Još da JAC ima tu veličinu u ponudi, gdje bi mu bio kraj...
inače imaju ali još uvijek nije za EU, ali dali će biti u budućnosti sve je moguće jer su JAC i VW ušli u joint venture, te će kod njih proizvoditi modeli na bazi novog VW ID1, vrlo je moguće da ćemo dobiti nešto, imaš sliku auta na topicu o JACU : http://e-vozila.com/forum/viewtopic.php?t=7162&start=60
inače imaju ali još uvijek nije za EU, ali dali će biti u budućnosti sve je moguće jer su JAC i VW ušli u joint venture, te će kod njih proizvoditi modeli na bazi novog VW ID1, vrlo je moguće da ćemo dobiti nešto, imaš sliku auta na topicu o JACU : http://e-vozila.com/forum/viewtopic.php?t=7162&start=60
Ne sumnjam da će se pravtiti u Kini, samo me zanima da li će ovdje biti VW ilil JAC...
Pozdrav svima. Evo meni je Škodica stigla u 11. mjesecu prošle godine, naručio sam je 27. 12. 2019. cime sam dobio popust od gotovo 19 000 kn i sa poticajem auto me izašao 79 900 kn (Style) sada broji gotovo 5 kkm i zaista mogu reći da je auto sjajan, posebno bih istaknuo grijanje prednjeg vjetrobranskog stakla koje u ovim danima odrađuje posao fantastično a i domet je realan prema WLTP u.
Postano: 31.1.2021. ned. 00:34 Naslov:
Sten88 je napisao/la:
Pozdrav svima. Evo meni je Škodica stigla u 11. mjesecu prošle godine, naručio sam je 27. 12. 2019. cime sam dobio popust od gotovo 19 000 kn i sa poticajem auto me izašao 79 900 kn (Style) sada broji gotovo 5 kkm i zaista mogu reći da je auto sjajan, posebno bih istaknuo grijanje prednjeg vjetrobranskog stakla koje u ovim danima odrađuje posao fantastično a i domet je realan prema WLTP u.
Tako je... Kad sam je naručivao, dobio sam prvi mogući datum isporuke koji je bio 200 dana od naruđbe, s obzirom da je tvornica bila zatvotena 5 tjedana zbog pandemije, očekivao sam da ću čekat godinu dana...
pozdrav, evo i ja sam vlasnik male Škode već 6 mjeseci, cca 7000 km sam prešao, sve proporuke sa moje strane, kome treba mali, spretni, brzi gradski auto koji lagano dobaci i do 300 km u nekim idealnim uvjetima. Zima ga ubije dosta ali ima dovoljno punionica tako da ga je užitak voziti. Isprobao sam ga i na relacijama do 200 km, uključujući i auto put, nije bilo problema, naravno, na autoputu sam držao brzinu 100-110.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.