|
Električna vozila i obnovljiva energija
|
Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
debeli
|
|
[Vrh] |
|
|
munjeni
|
Postano: 6.2.2021. sub. 17:55 Naslov: |
|
|
Neka bude kod nas i puna cijena od 10k eura odmah ga uzimam.
Domet od 200 km mi je taman za tjedan dana na posao. |
|
[Vrh] |
|
|
debeli
|
Postano: 6.2.2021. sub. 19:47 Naslov: |
|
|
Do 200.
U praksi je to cca 120 ali sa konstantom brzinom max 60. |
|
[Vrh] |
|
|
BB
|
Postano: 6.2.2021. sub. 19:59 Naslov: |
|
|
Čini mi se dosta visok, meni bi bio praktičan |
|
[Vrh] |
|
|
testdriver
|
Postano: 6.2.2021. sub. 21:53 Naslov: |
|
|
nema ništa od toga, jer se to radi u pogonu SAIC GENERAL MOTORS i već su dali izjavu da nemaju veze sa time, auto se u kini zove Wuling Hongguang mini EV, u serijali ima brzinu max 100 i domet oko 160 km
pitanje je kako uopće nabavljaju autića, valjda preko trgovačkih kuća, jer se po slikama vidi da je to kineski model, očito je da imaju neku "filter firmu" preko hong konga ili negdje gdje ih dobavljaju, sa Wulingom nema šanse da se to odradilo
jako puno i drugih auta je tako došlo do tih zemalja, litve, ukrajne, rusije, čak i po europi, pa nemaju ESP, nemaju homologacije, punjenje itd, svaki dan mi nude i one male zhidou od kineskog share fleeta, ima ih 200 komada u ponudi |
|
[Vrh] |
|
|
BB
|
Postano: 8.2.2021. pon. 09:41 Naslov: |
|
|
testdriver je napisao/la: | nema ništa od toga, jer se to radi u pogonu SAIC GENERAL MOTORS i već su dali izjavu da nemaju veze sa time, auto se u kini zove Wuling Hongguang mini EV, u serijali ima brzinu max 100 i domet oko 160 km
pitanje je kako uopće nabavljaju autića, valjda preko trgovačkih kuća, jer se po slikama vidi da je to kineski model, očito je da imaju neku "filter firmu" preko hong konga ili negdje gdje ih dobavljaju, sa Wulingom nema šanse da se to odradilo
jako puno i drugih auta je tako došlo do tih zemalja, litve, ukrajne, rusije, čak i po europi, pa nemaju ESP, nemaju homologacije, punjenje itd, svaki dan mi nude i one male zhidou od kineskog share fleeta, ima ih 200 komada u ponudi |
Pa zar nisu ovi "autići" i Zhidou u stvari teški kvadracikli? onda im ne treba ESP i sijaset stvari kao za normalan auto... |
|
[Vrh] |
|
|
testdriver
|
Postano: 8.2.2021. pon. 11:33 Naslov: |
|
|
BB je napisao/la: | testdriver je napisao/la: | nema ništa od toga, jer se to radi u pogonu SAIC GENERAL MOTORS i već su dali izjavu da nemaju veze sa time, auto se u kini zove Wuling Hongguang mini EV, u serijali ima brzinu max 100 i domet oko 160 km
Pa zar nisu ovi "autići" i Zhidou u stvari teški kvadracikli? onda im ne treba ESP i sijaset stvari kao za normalan auto... |
jesu, u dve varijante, do 45 km/h i iznad 45 km/h, ali ti je ipak za uvoz potrebna dokumentacija |
|
[Vrh] |
|
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|