Vrlo zanimljivo!
Razmišljao sam o nečem takvom za Tica, jer se baš opisano ponaša i moj gas, ali ču prvo nabaviti drugi hall gas jer ovaj mi ima prejaki povratni feder i ubija mi nogu (grčenje u listu ponekad, a imam problema is a kičmom).
Ako i sa drugim bude tako (prenervozno), javim se.
Postano: 24.2.2020. pon. 20:22 Naslov:
Okay.
U mom slučaju ovo radi odlično. Rastegnuo sam prvi dio rada gasa a " komprimirao" drugi već prema krivulji koju sam objavio.
Još ću možda malo tweakati krivulju ali i ovo za sad se pokazalo kao odlično rješenje...
Postano: 27.2.2020. čet. 16:09 Naslov:
Super fora - meni je slicno na hackanom M365 Pro: previse osjetljiv i nervozan pri manjim brzinama u Sport modu, pa onda to rjesavam prebacivanjem u Eco mod gdje je ublazen odaziv gasa i smanjena max struja i brzina. Dovoljno mi rijetko treba i brzo se prebace modovi, pa nije problem koji bi isao dodatno rjesavati.
Prije nekog vremena je junior poceo voziti auto, pa sam razmisljao o tako necem sto bi se stavilo izmedju pedale gasa (dvostruki potenciometar) i ECU, a sve u cilju limitiranja maksimalnog polozaja pedale gasa.
Ispalo je da postoje takvi gotovi uredjaji (ne bas jeftni) kojima se upravlja preko BT sa mobitel aplikacije, pa mozes u hodu podesavati krivulje odaziva (eco, sport...), a imaju odgovarajuce konektore za razne vrste auta pa se samo ustekaju na postojeci kabel.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.