Postano: 24.5.2019. pet. 04:54 Naslov:
Bas gledam, impresivna kolicina informacija koju je podjelio sa SHMEE150, al ce mnogi koji zagovaraju teopriju prodavanja magle popizdit Najbolji Rimac video dosad...
Postano: 24.5.2019. pet. 09:45 Naslov:
Žao mi je što je Mate prihvatio veganstvo jer će prije vremena usporiti kao input output device (kako on sam za sebe kaže). Promjene nastaju izuzetno sporo i neprimjetno, kriviti će godine i stres. Ja sam izdržao 10g veganstva, koliko tko može ovisi o veličini bazena, reciklaži i varanju.
Pridružen/a: 19. 05. 2008. Postovi: 3569 Lokacija: Normalno Split odakle bi drugo bija
Postano: 24.5.2019. pet. 12:03 Naslov:
ogi je napisao/la:
Žao mi je što je Mate prihvatio veganstvo jer će prije vremena usporiti kao input output device (kako on sam za sebe kaže). Promjene nastaju izuzetno sporo i neprimjetno, kriviti će godine i stres. Ja sam izdržao 10g veganstva, koliko tko može ovisi o veličini bazena, reciklaži i varanju.
Ja da jedem samo povrče davno bi bio mrtav. Recimo dnevno pijem 2 litre svježeg iscjeđenog voča u slow đuseru i fali mi vitamina i minerala u organizmu. Ali kad pojačam ribu sve se vrati u normalu i krv mi je kao u male bebe. Gušterača i želudac su mi se potpuno obnovili i normalne su veličine. Težina na mojih 196 cm je 90 kg. Nisam ni znao da organi mogu ponovno narasti. naravno dvanesterac i žučovodi se ne mogu obnoviti jer nemaju genetski kod šta da rade.Organizam pokušava ali to Pepsi-Max sredi,bolje Pepsi max nego operacija.
Postano: 30.5.2019. čet. 02:54 Naslov:
BuBi_zgb je napisao/la:
Jedino mogao je sloziti ventilaciju za decke koji lotaju plocice (proto dept.) nije ni skupo ni komplicirano ja sam si slozio u labu sustav cijevi za svako radno mjesto sa jednim centralnim centrifugalnim ventilatorom za radon extrakciju super tiho, a uvlaci smrad od lotanja odlicno:
Postano: 30.5.2019. čet. 09:05 Naslov:
zega je napisao/la:
BuBi_zgb je napisao/la:
Jedino mogao je sloziti ventilaciju za decke koji lotaju plocice (proto dept.) nije ni skupo ni komplicirano ja sam si slozio u labu sustav cijevi za svako radno mjesto sa jednim centralnim centrifugalnim ventilatorom za radon extrakciju super tiho, a uvlaci smrad od lotanja odlicno:
Imaju decki Weller Fume extraction unit, nije se skuzilo na videu il ga nije koristio taj tren ...
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.