koristim ih vec par godina za redom, stavim ih negdje u 11.-12. mjesecu i ne skidam do 2-3 mjeseca, moze i duze po potrebi.
Jedino se cuje kad vozis po asfaltu kao da prelazis po bubble wrapu odnosno one folije s mjehuricima ali drze na ledu, nema proklizavanja
zega je napisao/la:Slazem se evo biciklom idem svaki dan na posao tamo negdje do polovice prosinca, ali onda krene led i snjeg na cesti i sto onda?
napraviš posao u vlastitoj kući
Evo ja sam primjer
Imam i električni bicikl i skoro kupio LiPo bateriju (baterija super) ali za kratke relacije mi se neda ni staviti bateriju. Razlog što ga imam, volim da prčkam oko tzv tehnoloških stvari (al' me vrijeme tu sprječava)
Gledam svakodnevno Tesle na superchargeru i nije mi jasno zašto svaki zuji dok se puni. Kao da radi nekoliko ventilatora. Pa zar nije ideja puniti, a ne istovremeno vrtjeti ventilatore?
Zvuči kao onaj ventilator koji hladi benzince na semaforu. Klima?
Dankec je napisao/la:Gledam svakodnevno Tesle na superchargeru i nije mi jasno zašto svaki zuji dok se puni. Kao da radi nekoliko ventilatora. Pa zar nije ideja puniti, a ne istovremeno vrtjeti ventilatore?
Zvuči kao onaj ventilator koji hladi benzince na semaforu. Klima?
U EU se tesle na SC pune i do 120kW snage, da nema gladenja (ventilatora) sve bi izgorilo:)