Postano: 10.12.2017. ned. 15:53 Naslov:
grrga je napisao/la:
papicdu1 je napisao/la:
kaj nije jasno? benzinci vs elektro?
Zašto bi bilo neusporedivo, supersportska klasa, dakle ista namjena. To su trenutno najjači i najbrži serijski auti, nema se s kime ili čime drugo uspoređivati.
supersportski jesu,serijala su benzinci,drag Racer je sam za sebe klasa i dok ne udje u neku ozbiljnu serijsku proizvodnju,mislim na bar 50 tak komada mi jednostavno tu ne pripada jer je projekt. To je sve puno puta prožvakano,ali 100 ljudi,100 mišljenja
uspoređivati auto od 10 000€ i 30 000€ ima smisla koliko i ovaj video
mi smrtnici možemo samo sanjati
al na kraju se sve svodi koliko para toliko muzike
osobno
auto za svaki dan---elektro (zoe)
putni auto---elektro (tesla model S)
sportski---bemzin, NA, RWD, ručni mjenjač (bilo koji koji spada u tu kategoriju)
ubrzanje 0-100kmh je čista glupost
Jednom u prici s frendom sam spominjao kako mi je glupo da auto trosi 15l/100 km, milijun konja i slicno. Na sto mi je par puta odgovorio da ima ljudi kojima to nije problem kako kazes nama obicnim ljudima je to nedostizno i nema smisla, ali netko tko si moze priustiti....
uspoređivati auto od 10 000€ i 30 000€ ima smisla koliko i ovaj video
mi smrtnici možemo samo sanjati
al na kraju se sve svodi koliko para toliko muzike
osobno
auto za svaki dan---elektro (zoe)
putni auto---elektro (tesla model S)
sportski---bemzin, NA, RWD, ručni mjenjač (bilo koji koji spada u tu kategoriju)
ubrzanje 0-100kmh je čista glupost
Jednom u prici s frendom sam spominjao kako mi je glupo da auto trosi 15l/100 km, milijun konja i slicno. Na sto mi je par puta odgovorio da ima ljudi kojima to nije problem kako kazes nama obicnim ljudima je to nedostizno i nema smisla, ali netko tko si moze priustiti....
Rimac se sa svojom ekipom danas ponovo pokazao u lijepom izdanju u stranome svijetu
Bravo za njegovu ekipu i njega samog.
Neka tako nastavi što duže sa što više dobrih projekata.
lp,
Postano: 7.3.2018. sri. 04:32 Naslov:
Caca je napisao/la:
Ah pretekao si me, SHMEE150 je odradio odlican overview, a Mate je napravio uber pilu (i opet), active aero je odlican (as sugessted) nisam vidjeo rudder like solution ali ima stofa za daljnji razvoj, self driving malo podsjeca na Hotza malo sa dodatcima, luksuz je pomaknut korak vise, sve u svemu super!
Jedva cekam da vidim kako brzo ce ih izbacivat iz pogona, 150 kom nije malo...
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.