Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tihomir40

|
|
[Vrh] |
|
 |
Tomy

|
Postano: 4.11.2017. sub. 12:30 Naslov: |
|
|
Taj sitniš je kao potvrda narudžbe ili što? , ne vjerujem da je u pitanju cijena vozila sa slike. Ja sam na jednog naletio kod kupnje auta. Priča je bila kao: "doktor iz Engleske koji je radio u HR pa kupio tu auto, otišao natrag s autom i sad ga prodaje, trebalo bi vozilo prevesti u HR i špediteru uplatiti neki iznos za prijevoz vozila..." Hahaha |
|
[Vrh] |
|
 |
tihomir40

|
Postano: 4.11.2017. sub. 12:34 Naslov: |
|
|
Tomy je napisao/la: | Taj sitniš je kao potvrda narudžbe ili što? , ne vjerujem da je u pitanju cijena vozila sa slike. Ja sam na jednog naletio kod kupnje auta. Priča je bila kao: "doktor iz Engleske koji je radio u HR pa kupio tu auto, otišao natrag s autom i sad ga prodaje, trebalo bi vozilo prevesti u HR i špediteru uplatiti neki iznos za prijevoz vozila..." Hahaha |
krajnja cjena  |
|
[Vrh] |
|
 |
Khaderah

|
Postano: 4.11.2017. sub. 13:17 Naslov: |
|
|
to na slici je možda u omjeru 1:100 ? pa je takva cijena |
|
[Vrh] |
|
 |
creatin
|
Postano: 4.11.2017. sub. 15:11 Naslov: |
|
|
Tomy je napisao/la: | Taj sitniš je kao potvrda narudžbe ili što? , ne vjerujem da je u pitanju cijena vozila sa slike. Ja sam na jednog naletio kod kupnje auta. Priča je bila kao: "doktor iz Engleske koji je radio u HR pa kupio tu auto, otišao natrag s autom i sad ga prodaje, trebalo bi vozilo prevesti u HR i špediteru uplatiti neki iznos za prijevoz vozila..." Hahaha |
To su one slicne fore s Nepalom prijavio sam ga njuskalu, ima i elektricni bicikl za 2000 kn  |
|
[Vrh] |
|
 |
tihomir40

|
Postano: 4.11.2017. sub. 17:18 Naslov: |
|
|
creatin je napisao/la: | Tomy je napisao/la: | Taj sitniš je kao potvrda narudžbe ili što? , ne vjerujem da je u pitanju cijena vozila sa slike. Ja sam na jednog naletio kod kupnje auta. Priča je bila kao: "doktor iz Engleske koji je radio u HR pa kupio tu auto, otišao natrag s autom i sad ga prodaje, trebalo bi vozilo prevesti u HR i špediteru uplatiti neki iznos za prijevoz vozila..." Hahaha |
To su one slicne fore s Nepalom prijavio sam ga njuskalu, ima i elektricni bicikl za 2000 kn  |
i ja ga prijavio  |
|
[Vrh] |
|
 |
|