<br />Električna vozila i obnovljiva energija - Početna<br /> Električna vozila i obnovljiva energija

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

SOLE Heat pipe vakumski kolektor

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
Električna vozila i obnovljiva energija - Početna
-> Preporučujem
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Fridrich

PostPostano: 20.7.2017. čet. 22:28    Naslov: Citirajte i odgovorite

SOLE Heat pipe vakumski kolektor od tvrtke Hvaljen budi d.o.o. - NE KUPUJTE NI U LUDILU OVO SMEĆE. Ja sam kupio 2 kolektora po 30 cijevi prošlo ljeto. Prvo ljeto je dizao temperaturu na izlazu iz kolektora do 55 stupnjeva, ove ljeto diže do 40 stupnjeva a to nije dovoljno za kuhinjski bojler i to za mlaku vodu. Kad sam išao reklamirati, uvoznik me još i izvrijeđa. Sve ću prijaviti državnom inspektoratu i udruzi za zaštitu potrošača.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
max

PostPostano: 21.7.2017. pet. 08:42    Naslov: Citirajte i odgovorite

U današnje vrijeme kupovati vakuumske termo kolektore je bacanje novaca, naime jeftinije i bitno manje održavanje sa PV modulima Smile
[Vrh]
suky-st

PostPostano: 21.7.2017. pet. 08:51    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fridrich je napisao/la:
SOLE Heat pipe vakumski kolektor od tvrtke Hvaljen budi d.o.o. - NE KUPUJTE NI U LUDILU OVO SMEĆE. Ja sam kupio 2 kolektora po 30 cijevi prošlo ljeto. Prvo ljeto je dizao temperaturu na izlazu iz kolektora do 55 stupnjeva, ove ljeto diže do 40 stupnjeva a to nije dovoljno za kuhinjski bojler i to za mlaku vodu. Kad sam išao reklamirati, uvoznik me još i izvrijeđa. Sve ću prijaviti državnom inspektoratu i udruzi za zaštitu potrošača.

To su rezultati za zimu Shocked
[Vrh]
Tomy

PostPostano: 23.7.2017. ned. 22:46    Naslov: Citirajte i odgovorite

max je napisao/la:
U današnje vrijeme kupovati vakuumske termo kolektore je bacanje novaca, naime jeftinije i bitno manje održavanje sa PV modulima Smile

Potpisujem! Ja sam prije 2g kupio rabljene heat-pipe od Stiebel eltrona i pokazali su se dosta dobri, ali sa strujom je puno lakše, bez cijevi, medija i ostalog sr. imaš samo 2 žice.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
Električna vozila i obnovljiva energija - Početna
-> Preporučujem
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.