Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
energyman
|
Postano: 21.8.2016. ned. 20:06 Naslov: |
|
|
Mislim da je mislio pod "Ostalo " koje nema veze sa OIE. Trebalo bi prebaciti pod Ozbiljno ili još bolje Zabava |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 22.8.2016. pon. 07:33 Naslov: |
|
|
AKG je napisao/la: | A gdje gledate olimpijske igre? Na RTL-u?
Čist sumnjam Creatin da nisi ni minute pogledao...
Da, nema ništa gluplje od obrazovnog programa... Trebali bi prikazivati reality show cijelo vrijeme... |
Iznenadio bi se, ali nisam pogledao niti sekunde OI, uopce ne pratim sportove.
Kako sam vec napisao link sam zalijepio, ako mislite da bi trebalo ukinuti potpisite, ako mislite da je glupo sroceno javite autoru |
|
[Vrh] |
|
|
sanjinr
|
Postano: 23.8.2016. uto. 13:37 Naslov: |
|
|
Kao što su već neki napisali, dobro je da postoji javna televizija (financirana javnim novcem) radi sadržaja koji nisu komercijalno isplativi (obrazovanje, kultura,...). Ono o čemu ima smisla raspravljati je iznos i način korištenja javnog novca. |
|
[Vrh] |
|
|
mike20
|
Postano: 23.8.2016. uto. 21:07 Naslov: |
|
|
U moru kontradiktornih plaćanja ima puno.primjera..ja vozim auto na plin, plaćam 3 puta istu stvar, 2 puta cestarinu pod istom stavkom na tehničkom i treći puta od točim benzin jer na benzin se auto pali.
Al ajde i s tim plaćanjima se duplo.jeftinije vozim
Da je ovo čista pretplata na gledanje federalne televizije, ok nemam ništa protiv
Al da je to porez na porez kupljenog mi audio-vizuelnog uređaja, to je idiotizam. |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 23.8.2016. uto. 22:07 Naslov: |
|
|
I to mjesecni porez. |
|
[Vrh] |
|
|
sanjinr
|
Postano: 24.8.2016. sri. 14:02 Naslov: |
|
|
mike20 je napisao/la: |
Da je ovo čista pretplata na gledanje federalne televizije, ok nemam ništa protiv
Al da je to porez na porez kupljenog mi audio-vizuelnog uređaja, to je idiotizam. |
Pa to u praksi i jest to. Ime i način prikupljanja su relikt iz vremena kad nisu sva kućanstva imala niti radio, a kamoli što drugo. Zbog toga danas zvuči glupo, i ne bi bilo loše malo modernizirati sve skupa.
Ali, ukinuti javnu televiziju ne bi bilo dobro. |
|
[Vrh] |
|
|
|