Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Daddy_o7
|
Postano: 23.8.2014. sub. 22:04 Naslov: Solarni paneli |
|
|
Budući da smo malo počeli pisati o inverterima htio bih proširiti preporuke za solarne panele s time da se navedu tri osnovna tipa...mono, poly, thin film. I ako možete navesti neke firme koje se mogu kupiti ovdje kod nas...ili bolje rečeno iskustva iz prve ruke...
|
|
[Vrh] |
|
|
schumacher
Pridružen/a: 01. 11. 2010. Postovi: 1732 Lokacija: kutina/d.rujani/Ffm
|
|
[Vrh] |
|
|
dmeter
Pridružen/a: 19. 05. 2008. Postovi: 3594 Lokacija: Normalno Split odakle bi drugo bija
|
Postano: 27.5.2015. sri. 20:11 Naslov: |
|
|
.je i to je jeftino 15 eura panel + prijevoz ispadne malo skuplje ali i to je povoljno |
|
[Vrh] |
|
|
Ozob
|
Postano: 28.5.2015. čet. 14:42 Naslov: |
|
|
Mislim da nije tako povoljno.
Kao prvo na količinu od 100komada tj. dvije palete, ja nisam našao jeftiniju ponudu za prijevoz od 300eur po paleti + pdv koji nije u ovu cijenu uključen.
Tek na kraju se vidi koliko košta po panelu, odnosno po (w). |
|
[Vrh] |
|
|
BB
|
Postano: 28.5.2015. čet. 16:00 Naslov: |
|
|
Ozob je napisao/la: | Mislim da nije tako povoljno.
Kao prvo na količinu od 100komada tj. dvije palete, ja nisam našao jeftiniju ponudu za prijevoz od 300eur po paleti + pdv koji nije u ovu cijenu uključen.
mislim da se u međunarodnom prevozu PDV ne obračunava...
Bar je u BiH tako ne znam kako je u EU |
|
[Vrh] |
|
|
ToMiCcc
|
Postano: 28.5.2015. čet. 16:35 Naslov: |
|
|
Blago vama
Kod nas u srbiju kineski sat kad narucim vredan 7 dolara sa free shipingom
Naplate mi,postarinu,carinu i pdv jos toliko.. oderu nas ko zeceve pa se ti posle racunaj gde ti je isplativije kupit |
|
[Vrh] |
|
|
dmeter
Pridružen/a: 19. 05. 2008. Postovi: 3594 Lokacija: Normalno Split odakle bi drugo bija
|
Postano: 28.5.2015. čet. 19:28 Naslov: |
|
|
BB je napisao/la: | Ozob je napisao/la: | Mislim da nije tako povoljno.
mislim da se u međunarodnom prevozu PDV ne obračunava...
Bar je u BiH tako ne znam kako je u EU |
prijvoz iz njemačke,irske itd (ostalih pokraina EU) u hrvatsku nije međunarodni nego domaći i plača se PDV.prijevoz iz bosne,srbije,crne gore,kine u hrvatsku je međunarodni i ne plača se pdv |
|
[Vrh] |
|
|
dmeter
|
Postano: 28.5.2015. čet. 19:31 Naslov: |
|
|
ToMiCcc je napisao/la: | Blago vama
Kod nas u srbiju kineski sat kad narucim vredan 7 dolara sa free shipingom
Naplate mi,postarinu,carinu i pdv jos toliko.. oderu nas ko zeceve pa se ti posle racunaj gde ti je isplativije kupit |
kod nas nije više tako,carina je u nadležnosti i upravi EU.25% ostaje hrvatskoj a 75% briselu.pravilnici i zakoni su od EU.sad više ne možeš vidjeti carinika,pričati sa carinikom.jadni oni nema više mita |
|
[Vrh] |
|
|
|