Solarni paneli
Solarni paneli
Budući da smo malo počeli pisati o inverterima htio bih proširiti preporuke za solarne panele s time da se navedu tri osnovna tipa...mono, poly, thin film. I ako možete navesti neke firme koje se mogu kupiti ovdje kod nas...ili bolje rečeno iskustva iz prve ruke...

-
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... 1-168-2545
Imate ovdje GS 55 po sličnoj cijeni.
Imate ovdje GS 55 po sličnoj cijeni.
mislim da se u međunarodnom prevozu PDV ne obračunava...Ozob je napisao/la:Mislim da nije tako povoljno.
Kao prvo na količinu od 100komada tj. dvije palete, ja nisam našao jeftiniju ponudu za prijevoz od 300eur po paleti + pdv koji nije u ovu cijenu uključen.
Tek na kraju se vidi koliko košta po panelu, odnosno po (w).
Bar je u BiH tako ne znam kako je u EU
prijvoz iz njemačke,irske itd (ostalih pokraina EU) u hrvatsku nije međunarodni nego domaći i plača se PDV.prijevoz iz bosne,srbije,crne gore,kine u hrvatsku je međunarodni i ne plača se pdvBB je napisao/la:mislim da se u međunarodnom prevozu PDV ne obračunava...Ozob je napisao/la:Mislim da nije tako povoljno.
Kao prvo na količinu od 100komada tj. dvije palete, ja nisam našao jeftiniju ponudu za prijevoz od 300eur po paleti + pdv koji nije u ovu cijenu uključen.
Tek na kraju se vidi koliko košta po panelu, odnosno po (w).
Bar je u BiH tako ne znam kako je u EU

kod nas nije više tako,carina je u nadležnosti i upravi EU.25% ostaje hrvatskoj a 75% briselu.pravilnici i zakoni su od EU.sad više ne možeš vidjeti carinika,pričati sa carinikom.jadni oni nema više mitaToMiCcc je napisao/la:Blago vama
Kod nas u srbiju kineski sat kad narucim vredan 7 dolara sa free shipingom
Naplate mi,postarinu,carinu i pdv jos toliko.. oderu nas ko zeceve pa se ti posle racunaj gde ti je isplativije kupit![]()